Bugün decathlon'a gittim. Bisikelte zil , pompa , iç lastik , yama takımı , lastik sökmek için leyve ve boynuz aldım. En çok pompa ile yama takımını aldığıma sevindim.
baran sen ne tür bir uzun tur düşünüyorsun? kararlaştırıp gelemeyeceğin bir tur olacaktır sanırım bu dönemde değilmi? tur mur yok haftaya çarşambaya kadar yağmur var... otur dersini çalış...:boese157:
ya bayramda belki gelebilriim eğer şimdiden kararlaştırabilirsek benimde bi ankarada gitmem söz konusu ona göre ayarlayıpta giderim 1 günümüde tura ayırırım uzun turdan kasıtım göl arkasından dolaşarak hiç çatalca yoluna çıkmadan çatalcaya ulaşmak oradada inceğize gidip güzel bir oturup piknik tarzı birşeyler olablr.. havaya bağlı tabi ama hava soğukta olsa orda ateş yakıp oturulabilir.. tabi bnm geliceğim kesin değil tarihi belirleyip ona göre bir tur yapabilirz.. tabi ilk önce bnm bisikletimi yaptırmam gerek pedal iyice kötüleşti
abi süper olur ateş eşliğinde sucuk pişiririz sonra ekmek arası sucuk yaparız bi güzel.. yükümüz biraz ağır olur ama olsun gerçi böyle anlatıyorumda zaman bulabilcemmi acaba bisiklet sürmeye orasıda ayrı bayramda..
Beyler, bayanlar merhaba
Havalar ne güzel soğudu, artık erken kalkmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bu nedenle, yarın öğle saatlerinde (uykumuzu alırız, kahvaltımızı yaparız, sonra buluşuruz) bir bisiklet turu yapalım diyorum. Beylikdüzü toplanıp, Büyükçekmece yaparız. Sahilde güzel biyerde oturur çaylarımızı içer, muhabbet ederiz. Sonra isteyenler için yokuş idmanı şeklinde çıkarız
Arkadaşlar merhaba kısa turlar yapmaya çalışıyorsunuz ama sanırım tur yapan olmamış galiba bir tek tolga takıldı Büyükçekmecede.
Bende bu ara herkes gibi sağlık yönünden çok zinde değilim soğukta bisiklet olayı benim içinde çok zor gibi bundan sonra artık bakalım halen sezonu kapattım demiyorum ama bisiklet içinde zaman ayıramıyorum.
Bun 40 km lik kısa bir tur yaptık. Sinanobadan çıktık Büyükçekmece sahilden Gürpınara doğru yolun gidilebilecek kısmına kadar gittik. Daha sonra sahilde ki stattan yukarı rampaları çıkmaya başladık. Rampalar fenaydı. Gürpınar opetten karşı yoluna tekrar sahile paralel olarak devam ettik. Sahildeki son kayalık kısmına tepeden bakarak biraz manzara seyrettik. Kısa mola verdikten sonra dönüş için aynı güzargahı kullanarak turumuzu tamamladık.. Havada şansımıza çok güzeldi.
Herkese selamlar....