Scudo Sports

Büyükçekmece

Scudo
geliyorum Yiğit paşa... Nasıl geleceğimi düşünüyorum... buradan taksim tam 50 km (araba ile)... biz nereden gidebileceğiz? (çoğunlukla yan yollar olabilir) Köprüyü geçtikten sonra geri mi dönülecek, hazır geçtikten sonra Kadıköyden sahil yolundan bostancı yapıp deniz otobüsüne mi binsek? yada köprü geçilip hemen diğer tarafdan dönüşmü başlayacak... Tekrar Taksime mi dönülecek... Giderken de E-5 temni gidilecek yoksa ataköyden veya floryadan sahile mi çıkılacak... İşte bunlar gibi çok şey düşünüyorum.... Ama gideceğiz tabiki... Birde bisikleti arabayla florya ya kadar götürüp oradan mı devam etsem diyorum ama en iyisi sizlerde varken baştan sona pedallayıp gitmek, bu son kararım...

• Beğen
Tepkiler: Yiğit Tosun
arkadaşalar ben çoğu zaman bisiklet etkinlikler dolayısıyla taksime veya sirkeciye gitiyorum sabah b.çekmeceden başlayan yolum avcılar,k.çekmece,sefaköy,yenibosna,incirli,cevizlibağ,çapa,aksaray,beyazıt,sultanahmet,sirkeci diye gitiyorum yaklaşı 1.45 filan sürüyor isterseniz böyle giteriz isterseniz k.çekmeceden tren biner sirkeci yaparız

pazar günü boğaz köprüsü tek gidiş olacak dönüş vapur olacak köprü geçişinden sonra bir çekiliş ve eğlence yapılması planlanıyor bunlara katılırız sonra eğer isterseniz çirkin arkadaşımızın kanlıcaya turu olacak meşhur kanlıca yoğurtu yeme turu ona katılabiliriz

yok olmaz derseniz sahilde bir atar eve döneriz

pazar günkü boğaz turuna bende katılmak istiyorum bi aksilik çıkmaz ise .....

Bu Pazar artık hava koşulları güzel olucak gibi herkeste boğaz turu özlemi sezinliyorum. O zaman bu hafta bu etkinliği gerçekleştiricez umarım. Cumartesi günü benim başka bir programım olabilir. Pazarı boğaz turuna ayırıcam. Görüşmek üzere herkese selamlar...

bu cumartesi günü birşey yapılmıycak zaten..
ama 19'unda (cumartesi) çatalca gezisi var herkesi saat 08.00 da kervansaray önünde bekliyorum:) yaklaşık 100 km lik bir tur olucak.. bazı yerlerde asfaltın durumu baya kötü olabilir dağ bisikletiyle gelebilirseniz daha rahat bi tur yaparız:) hatta yer yer asfalttanda ayrılabilirz..

pazar günü ben gruptan ayrı gidicem taksime taksimde buluşmak üzere iyi akşamlar:)

@Uğur ŞENCAN

Merhaba ; ben geçen cuma baran ile tanıştım. Baran başka şekilde gidecekmiş. Siz Mimarobada oturuyormuşsunuz. Sizin içinde uygunsa beraber gideriz diye düşünüyorum .

@demiralatalay

aynen cok guzel bi fikir aslında ya abilerim bakın zaten az bi zamnımız kaldı su işi bi karalastıralım artık .

bu arada bakın fotoraf mmakinam ın bataryasaını simdiden doldurdum acmıyorum pazar gunu acıcam ona goree :D

Tamam Tolga Erdem pazar sabahı beraber gideriz. ileriki zamanlarda proğram yaparız

Merhaba ahali
Pazar gününün planı için:
Saat 6.30 gibi bisikletlerle Büyükçekmece'den çıkalım diyoruz. (gerekirse Küçükçekmece'den trene binilir 15 dk'da bir var 40 dk'da Sirkeci'ye varıyor.)
Araçla Taksim'e ulaşacak arkadaşlar da var.
10 olmadan orada olur, buluşur organizasyon dahilinde boğaza doğru pedallarız.

Dönüşü de programın durumuna göre değerlendiririz.
Yalnız ben gerek gidişte gerek dönüşte sizlerle olamayabilirim. Süreyi de fazla uzatamıycam zaten. Düğün var. (benim değil :)

Biz programımızı netleştirelim.

• Beğen
Tepkiler: Yiğit Tosun
bende gidişte ve dönüşte olamıycam... dönüşte kadıköyden adaya geçmeyi planlıyorum ben katılmak isteyenler varsa katılabilir:)

@bvernik

ohoo sen foruma uğramıydın ya :D bi gittin bidaha yoksun nerelerdesin bu arada kaılıyorum az bi waktimiz kaldı we su programı artık netlestirelim lutfen ona gore ayayrlicam kendmi

• Beğen
Tepkiler: bvernik
@demiralatalay

ayıpsın öğretirim ama once geliceksin dimi su boğaz turuna :D

@Yiğit Tosun

yine geç kalma yiğit:D gerçi ben taksime gelicem direk ama olsn sen geç kalma:D

Geri