Scudo Sports

Büyükçekmece

Scudo
@Yiğit Tosun

bnm numarm 0537 681 93 66 ulasmak isteyen burdan bana ulasabilirler

@demiralatalay

ara bni ama forumda yazdığım numaradan ara dierinden arama o annemin

@Yiğit Tosun

çek tabi yiğitim çek zaman olsa bende gelicemde onun dönüşü akşamı bulur..

bana katılmak isteyenler tel numaram: 0538 224 22 18

iyi akşamlar herkese

• Beğen
Tepkiler: Yiğit Tosun
@mcqueen93

ewt ama biz 7:40 ta falan yola cıkmıs olucağız inş yetişir

ya ben selimpaşayada gidemiycem..:D dün akşam bi işim çıktı pazar sabahı için umarım kimse gidip beklemez orda çünkü geliceğini bildiğim 1 kişi var onada haber vericem bu gün..
boğazda bol bol fotoğraf çekin:)

Arkadaşlar merhaba Demir yiğit ile görüşebildin herhalde yazılanlara göre zahmetli olmuş biraz görüşmeniz. :) Şimdi biz migrosta 07:45 te buluşalım cemalin çekmeceden bize katılması ile devam ederiz. Bu arada cemal ile görüşen oldu mu telefonda. Benim numaram 05359646399 burdan bana ulaşabilirsiniz. Bakalım umarım yarın yağış olmaz.

yarın gelecekler için 7.30 deve bağırdan yokuş hareket ediyorum ve 7.45 gibi sky port oradan gelmiş olur orada buluşursak hemen yolla koyuluruz

Cemal migrosta buluşacağız sana uygunsa. Yarın yağış var gibi gözüküyor. son durumu konuşalım.

migros veya skyport farketmez skyport önü daha uygun demiş arkadaş orda buluşuruz o zaman 07:45 te gitmek isteyen orda olur.

Çevre haftası nedeni ile düzenlenen gezimiz 2010 organizasyon komitesi tarafından alınan karara göre ; gök gürültülü sağnak yağış nedeni ile Boğaz Köprüsü geçişi haftaya ertelenmiştir.

Arkadaşlar forumda böyle bir duyuru yayınlandı yani bu durumda yarın için bütün planlar iptal oluyor demektir.

Cemal beni aradı ve bildirdi son durumu. İptal edilmiş. Çok kötü olmazsa belki bir şeyler yaparız.

@Uğur ŞENCAN

ewet uğur abi katılıyorum sana bu arada lastiklerim kendilerini gostermeye basladı bu gun biri iki denmemedn sonra anladım bu lastikler ıslak yolda fazla tehlikeye yol acmıyor bu demek oluyo ki hızlı gidersem bişe olmaz boyle dusunmuyorum heran hersey olabilir hadi haftaya gorusmek uzere belki bvernik te haftaya bize katılır gorusmek uzere :)

uğur abi bu hafta çatalca olmıycak...
19 unda çatalcaya gidiyoruz bu sefer kesin ama bi daha erteleme imkanımız olmıycak:) cumartesi günü ben şimdiden yapıyım duyurumu:)

Geri