Scudo Sports

Büyükçekmece

ben adaya gidemiycem.. o yüzden selimpaşaya gidip gelirim eğer katılmak isteyen olursa telefon numaram: 0538 224 22 18 (baran özkan)
tolga erdem: bende sinanobada oturuyorum eğer telefon numaranızı verirseniz arayabilirim yada siz arayabilirsiniz:) katılımcılara göre buluşma noktası belirleriz.. ama saat 8 de toplanıp gideriz nerede buluşursak buluşalım:)

iyi akşamlar

Scudo
EWET sevgili bisiklet severler konuyu biraz toparlaqyalım bakın bi arkadasımız demiş ki hava sağnak yağıslı kimisi gelemiyecek uğr abi bnce geli hiç olmaz bizim grup tan sen ve caner abi oluru ucumuz oluruz tabi dileğen dier arkadaslarda bize katılabilirler neyse

caner hocaoğlu yani caner abi senlen bulusalım ogun bn migrosa geliyim migrosta bulusur ole yola cıkarız senn bildiğin yoldan gideriz avcılar sahılıne

@mcqueen93

selam

sinanobada veya çevresinde bisiklet onarımı yapan yer nerde var. uzun zaman oldu bisikletimi çıkartmayalı.. bir elden geçmesi gerekiyor kanımca. telefonum 0 532 586 05 54 ... Atrium'un karşısında oturuyorum ...

güzelcede bi yer var bisikletçi.. tanıyorumda iyi ve işini iyi yapmaya çalışan(ki yapıyorda genelde) biri.. cuma akşamı (saat 4.30'dan sonra) bende ziraat bankası önünde oturuyorum..cuma günü görüşmek üzere iyi akşamlar

@mcqueen93

cuma günü ancak saat 19:00 dan sonra müsait olabiliyorum... görüşmek üzere..

tamam farketmez siz müsait olunca beni arayın buluşup gidebiliriz:)

pazar günü gerçektende çok yağmurlu olacak, (bana güvenebilirsiniz) Proğramlarınızı evde oturacak şekilde yapınız, iyi geceler herkese

@Yiğit Tosun

Yiğit merhaba Ada etkinliği için bizden katılımcıların sayısı oldukça düştü galiba. Birde bahsedilen boğaz geçişi var aslında buda süper bir olay ne yapsak bizde otarafamı gitsek cemal ve demir atalay arkadaşlar da sanırım boğaz geçişine gitmeye karar veriyorlar. Senin fikrin ne bu durumda ada mı yapalım boğaz geçişimi ? Birde taksime gitme durumu konusunda sıkıntı yaşarmıyız bilemiyorum. Duruma göre karar veririz. Cumartesi hava durumuda netleşmiş olur.

Cemal007 ile ben gitmeyi düşünüyorum. Sizde gelirseniz daha iyi olur. Yağmur yağarsa menekşeye ordan trenle sirkeciden geçeriz.

arkadaşlar adaya veya boğaza gitmiycek olan varsa eğer pazar günü saat 8'de büyükçekmece kervansaray önünde(herzamanki yerde) buluşmak üzere

büyük ihtimalle yine selimpaşaya gidip döneriz yada katılımcılara göre değişir..
görüşmek üzere iyi günler

arkadaşlar boğaz köprüsünden her zaman geçemiyoruz ve bu nedenle silivri her zaman yapılır

bence taksim'e ulaşmak da bir sıkındı olmaz turuma göre menekşe tren yaparız sirkeciye kadar oradan karaköy'den frigürer isterseniz ve taksimdeyiz sonra mis gibi boğaz havasında köprüden geçerir

ayrıca bu olay bisikletin türkiyede gelişmesi için çok önemli bir olay bütün tv kanalları orada olacak eğer çevre bakanıda katılırsa çok güzel olur

pazar günü 07.30 b.çekmece deve bağırdan yokuşundan hareketle ben gitiyorum

@cemal_007

Cemal sen kendince bir rota belirlemişsin bizde sana eşlik etmeye karar verdik diyelim o zaman seninle beylikdüzü migrosun orda buluşalım. 7:30 da çekmeceden çıktığına göre migrosun orda kaçta olursun biz 7:45 gibi migrosta oluruz o zaman sen, ben demiral atalay, yiğitte gelirse 4 kişi senin rotadan gideriz taksime. Cumartesi bu iş tam olarak netleştiririz.

• Beğen
Tepkiler: Yiğit Tosun
Yağmur olmazsa ben boğaz köprüsü geçişine gelirim... Her şey cumartesi netleşecek artık...

@Caner HOCAOĞLU

ewet caner abi seninle gelirim yedide gelirim migrosa rahat aama bnm bisiklette bi sorun war abi bire takınca mekanizma dın dın dın jant tellerine surtuyo onuda halletmemiz lazım olmadı taksimde warsa bisikletçi orda halledebilirim neyse bnde gelirim uğur abi yağmur olmazsa sende gel bnde yağmur olmazsa gelirim yamuru sewmiyorum pek.. konuyu takip edelim arkadaslar he bu arada demiral bey sizinle telden konusmam lazım haberiniz olsun

6 haziran pazar günü (bu pazar) yağış olmazsa gidilcek selimpaşaya ve tabi boğaza yada adaya gitmeyen olursa:) benim zamanım olmadığı için gidemiycem eve erken dönmem gerekiyor eğer katılmak isteyen varsa (yani adaya yada boğaza gitmeyen) saat 8 de büyükçekmece kültür park kervansaray önünde buluşmak üzere

• Beğen
Tepkiler: Yiğit Tosun
@mcqueen93
ben bi boğaz havası cekmek istiyorum baranım mazur gor bni :D

Geri