Scudo Sports

Büyükçekmece Bisiklet Kulübü 7 Yaşında!

Tepki
114
İsim
Büyükçekmece Bisiklet Kulübü

Büyükçekmece Bisiklet Kulübü bizim tabirimizle Büyükçekmece Bisiklet Ailesi olarak 7. Yıl dönümümüzü kutladık.7 yılda birçok başarıya, organizasyona ve farkındalığa pedal bastık.BBK çatısı altında yeni pedal arkadaşları edindik, yeni rotalara pedalladık.Büyükçekmece Bisiklet Kulübü'ne destek sağlayan başta üyelerimiz olmak üzere bütün bisiklet camiasına teşekkür ederiz.

image.jpeg image.jpeg

Scudo
Güzel günlere sağlıklı ve mutlu pedal çevirerek ulaşmak dileğiyle, nice başarılı senelere BBK :)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Keşke kulübünüzdeki herşey burdan göründüğü kadar iyi ve güzel olsa :)

@MehmetSFatih
Şahsen uzun zamandır aktif BBK üyesi olarak sizi hiçbir faaliyetde göremedim ve tanımıyorum.Üstü kapalı olmadan bence direk yaşadığınız sorunu yazmalısınız ki hem insanlar yaşanan gerçek bir sorun varsa görür hemde kulüp kendine ifade edebilir/cevap verebilir.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@Kaang96

Kulübe yeni baslayanlar beni anlayacaktır.

@MehmetSFatih
Dediğim gibi yaşadığınız bir sorun varsa bence bunu yazın aksi taktirde sadece iftirada bulunmuş oluyorsunuz.

@trainspotting35

Kasksız ve ekipmansız bakkala gitmiyorum , dediğiniz nedenden dolayı olsa anlayışla karşılardım emin olun ki :)

@yasarilker
Güzel temenniniz için teşekkür ederiz Yaşar bey :)

@ahmetbag
Teşekkürler Ahmet bey :)

@MehmetSFatih
Merhaba Mehmet bey.Arkadaşlarımızında söylediği gibi yaşadığınız sorunu yazarsanız cevap verebiliriz. :)

Bol pedallar...

@MehmetSFatih Açıklayın sebebini bilelim. Bir insana senden nefret ediyorum dediğinize sebebini açıklarsınız. Sebep yoksa açıklayamazsınız. Ortada bir sorun varsa düzeltilir ki ben açıkçası bu kadar problemsiz egosuz kulüp az gördüm. Sorunu açıklamıyorsanız kusura bakmayın o zaman sorun sizsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Kaang96
@trainspotting35

Ben de açıkcası bu kadar problemli ve egolu kulüp az gördüm.

Geri