Scudo Sports

Büyükada'da kasklı bisiklet kiralama

Valla hepsi değil de bazı kiralama işiyle uğraşanlar cok cins harbiden..
Yalnızca BİM'in karşısındaki sokakta var bir abimiz o iyi bir abiye benziyor gerçekten..İlgili ve bilgili tavsiye ederim..

Scudo
ben mustafa aslan herkese öncelikle slm arkadaşlar biliyorum yaz geldı hepimiz yazın gıdıp adalarda bisiklet kiralıyoruz çok seçıcı olmalıyız adalarda herkes bisiklet kıraya veriyor şunu bilmemiz lazım hiç birinin bisikletleri çalişmıyor bi fehmi usta var hem tamirci hemde bisiklet kiraya veriyor yep yeni bisikletler kiralıyor hepsi kron lutfen adaya giderseniz fehmi abiden kiralayım kartı var bende çınar cad no 24 telefonları 0523 257 19 76 dukanın 0216 382 57 03 gıdın ınanın pişman olmıyacaksınız

fehmi abı umarım burayı bı gun okursun sen çok iyi birisin bak senden söz ediyoruz slmlar ben mustafa aslan 2 nisanda gelmiştık

sevgili arkadaşlar adaya gıdınce buyuk adada bisikletınız arızalnırsa fehmi abiye gidin çok kalıtelı bir tamirci birde bisiklet kiraya veriyor bisikletleri HEPSİ KRON VE YENİ EN AZINDA TAMİRCİ BİRŞEY OLUNCA YARDIMCI OLA BILIYOR BURAK YILMAZ GEBZE

Bu DoĞru Tespİtlerin İÇİn Çok TŞkler Bende GeÇen Hafta Gİtİm GerÇekten İlk Defa Adam Akili Bİrİnde Bİsİklet Kİraladim İŞİ GerÇekten BİsİkletÇİllikmİŞ Adi Fehmİ Çok Memnun Kaldim Lutfen Sİzde Gİdersenİz Fehmİ Den Kİralayin ArkadaŞlar Önceden Arayip Bİsİklet Ayirta Bİlİyosunuz Telefonu 0532 257 19 76 Slm Saygilar ArkadaŞlar

• Beğen
Tepkiler: Mhmt_EMR
Arkadaslar bız 10-15 kısılık arkadas grubu olarak 3 mayıs pzt gunu buyukadaya gıdıcez de bu fehmi abi gunlugunu ne kadara kiralıyor? Ayrıca kask verıyor mu?

arkadaşlar adaya gıdeceksenız önceden bisiklet ayırtın fehmi abinın telefonu var brndr 0532 257 19 76

bisikletleri çok yeni ve güzel çalışıyor başka dukanlara gitik bisikletler dökuluyor fehmi abi hem tamirci birşey olunca yardımcıda ola bılıyor birde şuna dıkkat edın fehmi abiyi bisıkletçılerden soruyorlarmış fehmi abi biziz dıyorlarmış lutfen giderseniz fehmi abi den kiralayım yaaa çok iyi bir adam herkes bu işi yapıyor seçıcı olun

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
gıdeceksenız fehmi bisikletın telefonu var bende çok iyi biri gerçekten 0532 257 19 76 numarası arayın bisikletlerınızı ayırtın birde bisikletçılerden fehmi abiyi sormayın burası dıyorlarmış tostçu resulu sorun hemen yanında zaten yazıyor camında fehmi bisiklet , geçen ay gıtttım bır lastık patladı adamlar 20 lira istedıler bende param yok dedım o zaman gıt yaptır getır dedıler bizde dolaiırken fehmi abının dukanına gıtttık yaptı kaç para dedım varsa 3 lıra dedı ınanın nerdeyse ağlıyacaktım bırde yoksa kalsın dıyecek kadar mert bır adam bende her yerde senı söylıyecem dedım butun inşşatçılar bisikletçı olmuş adada yazık yaaa acımıyorlar fehmi abıyı tanımasaydım bır daha yemın etmıştım adaya gıtmıyecektım ama ıyıkı tanımışım umarım fehmi abı burayı bır gun okursun sevgıler fehmi abı

arkadaşım ınanın hıç biri fehmi abi gıbı olamaz adamın bısıkletlerı saat gıbı çalışıyor çınar cadesı no 24 telefonu var bende 0523 257 19 76 gıdın bakın adamın butun bisikletlerı kıron ve TREK

• Beğen
Tepkiler: burock2318
arkadaşlar geçen gıtım şu övdunuz fehmiden bisiklet kiraladım gerçekten öyleymış çok teşekur beyaz saçlı bir adam çok efendı harbıden çok saol

ist adada kiralık bisiklet kiralıyacaksınız arkadaşlar gerçekten adam gıbı bır yerden kiralayın bi sefer gıtım adanın arkasında bisikletın zıncırı sıkıştı 5 km yol yurudum bırde utanmadan benden 25 lira istedı neymiş bisiklettını kırmışım yazıklar olsun bizden gunluk 20 lira para peşin aldılar bisiklet başına ama zıkım olsun sonra tamırcıye gıtık bize 4 lıraya aldı arkadaşlar bısıklet kıralıyacaksanız tamırcı bırınden kıralayın lutfen baştakı bısıkletçılerden kıralamayın

bisikletlerin bakimlarinin yapilmasi cok onemli gercekten de. 2-3 sene once buyukada'ya arkadaslarla gitmistik. 4 kisiydik ve sadece ikimizin bisikleti vardi. bisikleti kiralayan arkadasi hatirlamiyorum fakat diger iki arkadasa verdigi bisikletler son derece iyi durumdaydi. hatta bonus olarak benim ve diger arkadasin bisikletlerine de fren/vites ayari, lastik sisirme vs bakimlari ucretsiz yapmisti. keske simdi adini hatirliyor olsam.

12-04-2010, 19:01
arkadaşlar geçen hafta adaya gitim buyuk adada bisiklet kiraladım adam beliki ameleymiş lastıyım patladı benden 20 lira aldı resmen eşkiyalık yapıyor amma işi bilen lerde var sonra beni tamirciye gönderdi fehmi abi diye birine 4 liraya yaptı lutfen bisiklet kiralarsanız adada bisikletçi fehmiye gidin çok iyi bir esnaf paranız yoksa kalsın diyecek kadarda mert bir adam lutfen çok dikkatlın olun bisiklet kiralarken baştaki adamlardan kiralamayın bisiklet verinceye kadar melekler sonra gelince şeytana dönıyorlar.

12-04-2010, 19:08
ist maltepeden herkese slm arkadaşlar adaya gidecekseniz bisikletçi fehmi abiden bisiklet kiralayin bisikletleri hem yeni hemde çok iyi çalişiyorlar lutfen bisiklet kiralarken çok seçici olun dukanın tel 0216 382 57 03

20-04-2010, 16:54
ben mustafa aslan herkese öncelikle slm arkadaşlar biliyorum yaz geldı hepimiz yazın gıdıp adalarda bisiklet kiralıyoruz çok seçıcı olmalıyız adalarda herkes bisiklet kıraya veriyor şunu bilmemiz lazım hiç birinin bisikletleri çalişmıyor bi fehmi usta var hem tamirci hemde bisiklet kiraya veriyor yep yeni bisikletler kiralıyor hepsi kron lutfen adaya giderseniz fehmi abiden kiralayım kartı var bende çınar cad no 24 telefonları 0523 257 19 76 dukanın 0216 382 57 03 gıdın ınanın pişman olmıyacaksınız

20-04-2010, 16:58
fehmi abı umarım burayı bı gun okursun sen çok iyi birisin bak senden söz ediyoruz slmlar ben mustafa aslan 2 nisanda gelmiştık

20-04-2010, 17:05
sevgili arkadaşlar adaya gıdınce buyuk adada bisikletınız arızalnırsa fehmi abiye gidin çok kalıtelı bir tamirci birde bisiklet kiraya veriyor bisikletleri HEPSİ KRON VE YENİ EN AZINDA TAMİRCİ BİRŞEY OLUNCA YARDIMCI OLA BILIYOR BURAK YILMAZ GEBZE

20-04-2010, 17:15
Bu DoĞru Tespİtlerin İÇİn Çok TŞkler Bende GeÇen Hafta Gİtİm GerÇekten İlk Defa Adam Akili Bİrİnde Bİsİklet Kİraladim İŞİ GerÇekten BİsİkletÇİllikmİŞ Adi Fehmİ Çok Memnun Kaldim Lutfen Sİzde Gİdersenİz Fehmİ Den Kİralayin ArkadaŞlar Önceden Arayip Bİsİklet Ayirta Bİlİyosunuz Telefonu 0532 257 19 76 Slm Saygilar ArkadaŞlar

21-04-2010, 13:15
çok tşkurler gerçektende öyleymiş bende gitttim süper bir adam yaaaa

Arkadaşlar bu uzuuun alıntı için özür dilerim. Ama sevgili Emre Ergin, sonra Aynur Çiftçi kardeşimin toplamda 7 (yedi), Aynur Çiftçi'nin de 6 (altı) kez Fehmi Bisiklet için yazdıkları aynı yazı gerçekten sıkıcı ve sevimsiz oluyor. Ne anlatmaya çalıştığınızı herkes anlıyor. Toplam birbirinin aynı 13 (onüç) mesajı insanlara dikte etmenin alemi ne?

Bundan Fehmi Bisiklet'in kötü olduğu anlamı kesinlikle çıkmasın ama cidden rahatsız oldum mesajlardan...

bey efendı nıye zorunuza gıııtı anlamış deyılım bırakın ınsanlar fıkırleerını yazınlar yoksa işinızemı gelmıyor

@aynur çifçi

İşime gelmeyen hiçbir şey yok. Ben haftanın 5 günü sabah 6.50 vapuruyla

@aynur çifçi

İşime gelmeyen hiçbir şey yok. Ben haftanın 5 günü sabah 6.50 vapuruyla Ada'dan ayrılıp, akşam en erken 21.00 gibi dönebiliyorum. 4 yıldır Ada'da oturuyorum. Bu topiği ben açmıştım ve cidden Ada'ya gelip bisiklet kiralayan sonra da kaza geçirip yaşamını kaybedenleri görünce -geçen yıl yaz aylarında 7 kişi öldü- bisiklet kiralarken gerçekten mesleği bu iş olan ilk mesajda yazdığım gibi inşaatçı, diş hekimi, emlakçılık yapan, "abi bu işte para var" deyip 40-50 bisiklet alan, bunları kiralayan ve bisikletlerin hiçbir bakımını yaptırmayan "esnaf"lardan söz etmiş ve onlara dikkat edilmesi gerektiğini yazmıştım. Farkettiyseniz ve okuduysanız ilk mesajımda belirttiğim şeyleri 15 kez tekrarlamadım. Sadece gelen sorulara yanıt vermeye çalıştım. Özel olarak Fehmi Bisiklet, A veya B bisiklet gibi kimseye özel bir tavrım yoktur.
Durum bundan ibarettir.

Ne olur biraz daha anlaşılır ve düzgün cümleler kuralım.
@aynur çifçi

• Beğen
Tepkiler: LEVVENTSAHINER
Geri