12-04-2010, 19:01
arkadaşlar geçen hafta adaya gitim buyuk adada bisiklet kiraladım adam beliki ameleymiş lastıyım patladı benden 20 lira aldı resmen eşkiyalık yapıyor amma işi bilen lerde var sonra beni tamirciye gönderdi fehmi abi diye birine 4 liraya yaptı lutfen bisiklet kiralarsanız adada bisikletçi fehmiye gidin çok iyi bir esnaf paranız yoksa kalsın diyecek kadarda mert bir adam lutfen çok dikkatlın olun bisiklet kiralarken baştaki adamlardan kiralamayın bisiklet verinceye kadar melekler sonra gelince şeytana dönıyorlar.
12-04-2010, 19:08
ist maltepeden herkese slm arkadaşlar adaya gidecekseniz bisikletçi fehmi abiden bisiklet kiralayin bisikletleri hem yeni hemde çok iyi çalişiyorlar lutfen bisiklet kiralarken çok seçici olun dukanın tel 0216 382 57 03
20-04-2010, 16:54
ben mustafa aslan herkese öncelikle slm arkadaşlar biliyorum yaz geldı hepimiz yazın gıdıp adalarda bisiklet kiralıyoruz çok seçıcı olmalıyız adalarda herkes bisiklet kıraya veriyor şunu bilmemiz lazım hiç birinin bisikletleri çalişmıyor bi fehmi usta var hem tamirci hemde bisiklet kiraya veriyor yep yeni bisikletler kiralıyor hepsi kron lutfen adaya giderseniz fehmi abiden kiralayım kartı var bende çınar cad no 24 telefonları 0523 257 19 76 dukanın 0216 382 57 03 gıdın ınanın pişman olmıyacaksınız
20-04-2010, 16:58
fehmi abı umarım burayı bı gun okursun sen çok iyi birisin bak senden söz ediyoruz slmlar ben mustafa aslan 2 nisanda gelmiştık
20-04-2010, 17:05
sevgili arkadaşlar adaya gıdınce buyuk adada bisikletınız arızalnırsa fehmi abiye gidin çok kalıtelı bir tamirci birde bisiklet kiraya veriyor bisikletleri HEPSİ KRON VE YENİ EN AZINDA TAMİRCİ BİRŞEY OLUNCA YARDIMCI OLA BILIYOR BURAK YILMAZ GEBZE
20-04-2010, 17:15
Bu DoĞru Tespİtlerin İÇİn Çok TŞkler Bende GeÇen Hafta Gİtİm GerÇekten İlk Defa Adam Akili Bİrİnde Bİsİklet Kİraladim İŞİ GerÇekten BİsİkletÇİllikmİŞ Adi Fehmİ Çok Memnun Kaldim Lutfen Sİzde Gİdersenİz Fehmİ Den Kİralayin ArkadaŞlar Önceden Arayip Bİsİklet Ayirta Bİlİyosunuz Telefonu 0532 257 19 76 Slm Saygilar ArkadaŞlar
21-04-2010, 13:15
çok tşkurler gerçektende öyleymiş bende gitttim süper bir adam yaaaa
Arkadaşlar bu uzuuun alıntı için özür dilerim. Ama sevgili Emre Ergin, sonra Aynur Çiftçi kardeşimin toplamda 7 (yedi), Aynur Çiftçi'nin de 6 (altı) kez Fehmi Bisiklet için yazdıkları aynı yazı gerçekten sıkıcı ve sevimsiz oluyor. Ne anlatmaya çalıştığınızı herkes anlıyor. Toplam birbirinin aynı 13 (onüç) mesajı insanlara dikte etmenin alemi ne?
Bundan Fehmi Bisiklet'in kötü olduğu anlamı kesinlikle çıkmasın ama cidden rahatsız oldum mesajlardan...