Scudo Sports

Büyükada Turu ( paket yapıldı ) 08.08.2010

Scudo
Türker Selam
Mesajlara ancak bakabiliyorum. Fotoğraflarda iniyor şuan. İnternetim biraz yavaş ama fotolara bakmadan videoyu izlemeden uyumam bu gece. Şimdiden eline sağlık. Eminim güzel kareler vardır. Organize eden ve katılan herkeze teşekkürler. Yeni turlarda görüşmek üzere...

türker abi resimlerdende anlaşıldıgı üzre tur mükemmel geçmiş. aranızda olmak isterdim inş başka sefere şimdiden gidiceginiz yerlere hayırlı yolculuklar dilerim saygılar

@pınar kacakkiz

aynen öyle oldu ama hiç rahatsız etmedı.. öyle çok tuzlu degıldi su kımse sıkayet etmedı tuzlu sudan..ben sadece kafamı bı sıse suyla yıkadım o kadar diğerlerı onuda yapmadı :))

@muratcodek

halbuki güneş gibi tuzlu suda yakar ben ilk yandığımda yıkanmadan üstümü giyip eve geldim 1 ,5 saat falan geçti vicudum nasıl yandı ikinci yandığımda ise duşa girdim ve yanıklarım ilk gün gibi fazla olmadı ama sabah kalktıpta o alt eşefmanı giyince vay halime :) :)

keşke size deseydim arkasında kasası olan bi bisiklet getirin binerdim içince :D:D:D
sin beni aya yorgiye çıkarırdınız hahaha:D:D

@pınar kacakkiz

biz değilde kudret abi bizi madara etmek ıcın cıktıgı ıkıncı turda harcadıgı enerjıyı senı cıkarmak ıcın harcayabılırdı ayayorgıye cıkarkan :D biz yarıdan sonra yürüdük döküldük yani degıl sen sepetı bıle cekemezdık :D

• Beğen
Tepkiler: pınar kacakkiz
@pınar kacakkiz

evet hiç rahatsız olmadım elbiselerle girince
zati anında kuruyor bisiklet pantalon ve üst forma yalnız kısa mesafe olduğu için ada ,birde akşam olunca içimdeki tuz rahatsız etmedi yalnız duş almak lazım tabi de nerde alacaktık en iyi olay su düşen ve erikli şelale muhabbeti su tatlı olduğu için rahatsız etmiyor aksine onca rampalar alındıktan sonra insan rahatlıyor ben geçen su düşen turunda elbiselerle girdim ve suyun içinde oturdum

@maqxien

hahahaha :D bunu herkes merak ettı ama yalnızca ben çözdümm :)))) onun boynu bükük olması gerekıyor cunku sahıbı oyle ıstıyor :) ama murat a kar etmedı tabıkı herturlu bındım yınede :D

• Beğen
Tepkiler: TÜRKER ÜNAL
@muratcodek

beno bisikileti ilk gördüğümde direksiyonumu kırıldı diyecektim sonra baktım ki mandal gibi bişeyi varmış dedim susayım en iyisi
artık türker abiye derdim geçmiş olsun senin bisikletini kim kırdı :D:D:D
sonrada kaçacak delik arardım herhalde .D:D:D:DD:

Murat sen varya işi biliyon emicemin oğli hakkatten nede toprağamsın,ya nurettin gibiii

@muratcodek

yok murat dostum madara etmek değildi niyetim aşağıda oylamada herkes aya yorgiye tamam deyince çıktık bir de harbiden sıcak gene fazla idi temmuz ve ağustos aylarında uzun mesafeli rampalı yollardan kaçmak gerekir aya yorgi için aynı durum söz konusu değil ama o kısacık mesafe bile adamı zorlamakta arnavut kaldırım olduğu için asfalt olsa az yorar bu seferde iniş çok hızlı olur aya yorgiden iniş yavaş ve kontrollü olması şart yukarı çıkan insanlar var ve çocuklar var ordan hızlı inilmesi büyük hata olur

Geri