Scudo Sports

Büyükada Turu ( paket yapıldı ) 08.08.2010

TÜRKER ÜNAL

Daimi Üye
Tepki
212
İsim
TÜRKER ÜNAL
Bisiklet
Dahon
Büyükada Turu ( paket yapıldı ) 08.08.2010 Bazı örnek resimler

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
türker sağol
o sudan hiç çıkmak istemedim bembeyaz tenim olduğu için koruma faktörü bile bana fayda etmezdi nitekim benim cild çok hassas nivea kremi suratıma bolça sürdüm ensemi suratımı biz nebze korudum tepede güneş olsa idi o vakit yanmıştık havalar sıcak yada soğuk geçecek diye bisikleti bırakamayız

(link)

evet duba koyu plajını biz bulduk patenti bize ait

Ayaklarınıza sağlık:) aya yorgi yokuşunun resmine bakarkan bile bacaklarımın yorulduğunu hissettim:D:D benim pilim zirveye gelmeden önce solda bir bank var, onu görünce tükendi:D:D molasız çıkmayı da deneyeceğim bir ara:D tabi bunun için bankı görmemezlikten gelmek lazım:D

Büyük Ada bisiklet için en güzel parkurlardan. Özellikle Sonbahar mevsiminde. Turunuz keyifli olmuş. Bu hafta bende düşünüyorum.

Kudret abinin rehberliği sayesinde çok eğlenceli bir gün geçirdik.Bir dahaki turu sabırsızlıkla bekliyorum.

kudret baba kıyafetlerle komple yatmışsın suya :))

ada güzelde çok kalabalık heryer gibi...ya kışın yada hafta içi gitmek lazım

inş. eylülde oralara gelip turlarınıza katılmak kısmet olur. çok güzel görünüyor.

@Kudret Kurtcebe

Sende sağolasın abi hakikaten denize girmek çok iyi geldi o patikalardan geçtiğimize değdi

türker babo
eylülde duba plaja gidelim nasılsa orayı kimse bulamaz orası gizli bir plaj sakinlik nerde biz orda bence şu okullar açılsın eylülün ortalarında ve hatta havalar ekimdede iyi olur gitmece böyyük ada duba plajı koyu

çok güzel resimler ve çok güzel geçtiği anlaşılan keyifli bir tur olmuş.pedalınıza,resminize ve emeğinize sağlık.

@Kudret Kurtcebe

Gideriz inşallah ...

Harika bir tur olmuş, paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: TÜRKER ÜNAL
Maşallah çok güzel görüntüler. Paylaşım için teşekkürler. Tekrarında beraber olmak dileğiyle

on numarasın topragam :) abı cok tesekkurler ellerıne saglık..

• Beğen
:in: @muratcodek

Daha fazla resim atmak isterdim ama izinsiz istenmeyen durum olmasın diye hassas davrandım 'Kudret abi demeseydi denizdeki resimleri yayınlamacaktım..

• Beğen
Tepkiler: muratcodek
paylaşım için teşekkürler toprağımmmmmmmmmmmmm büyük adayı dahonla istila etin ya .... giant bisikletin kıskanmasın mı ? sonra hesap vermek zorunda kalırsın..

• Beğen
@erdal ırmak

Beraber gideceğiz ya ozaman giant 'la giderim

Geri