Scudo Sports

Buyukada Stage-Freeride Parkuru{Video}

İşala güzel bi kameramız olurda bizde size daha güsel daha uzun bir film sunabiliriz...:) 360 memoya ait sinanın dediği gibi eski tarihli ama gene seyrettiğiniz parkurun rampa kısmından bi bölümde yapılmıs bi 360. you tube linkinin altında ki linkte kaliteli versiyonuda var..
Sercan rapid yaptıysan dosyaları bana pm le atabilirmisin linkini nette göremiyorum seni :):):)

Scudo
çok güzel olmuş. birgün de birlikte binmek dileğiyle...

Güzel bir video olmuş, gitgide kalite yükseliyor, bu da videoların değerini artırıyor, ayrıca hareketlerin gözden kaçmamasını sağlıyor.
Kask kamerası farklı bir tat vermiş.Müzik de uygun, paylaşım için teşekkürler.

tek tahminim oydu zaten:D,bu arada tr de memocan hariç mtb ile 360 yapan var mı,rampa hariç?

olmamı yaww.....her turluu..memocanda tam 360 donmuo satenn sonunu arka teker ustunde tamamlıyor...havada deıl yane..ama basarılar tr de ugrasması bıle yeter.

çok güzel bir parkurmuş..tebrikler arkadaslar

@Özgür

Tabi ki ben sadece şakasına dedim, yazın motocross'a başlayan biri olaraktan çok iyi biliyorum düşmenin bu işin bi parçası olduğunu ;)

parkur güzel de çekim kötü olmuş sanırsam. çok sarsıcı olmus. bi care bulmak gerek bunun icin

• Beğen
Tepkiler: Özgür Tunalı
@RuSKiBunun olamaması için kamerayı 200mm üzeri travelli bir bisikletde kullanmak gerek sanırsam :eek:

hehe ya da kafayı az sallayan birinin çekmesi gerekir ;)
mesela ben :p

bence bana bi yeti falan alalım benim kaska takalım :D hem benim kafam salllanmıyor hemde bisiklet;) :D

bence sen kendine bi yeti al biz de sana kamerayı veririz ;)

@RuSKi

:D bence sen çekimlerden dönüşünde güzel bi kamera yürüt :)

@RuSKi

sonraki aksiyonda kamerayı sana vereyim Dima, bide seni görelim ;):)

bizim kullandığımız kamerayı elinle zor kaldırıyorsun kafa hiç taşımaz :D

sercancım alırım kamerayı tabi ayıp ettin ;)

Eger normal bir el kamera kullaniyorsaniz, onu bir kaska takmak icin bir kac yolu var :

(link)

(link)

(link)

teşekkür ederiz ama biz bunları zaten biliyoruz. bizim için önemli olan (videoyu izlediysen orda var) sarsıntıyı en aza indirmek. yoksa "kamerayı kaska nasıl bağlarız" diye kafa patlatmıyoruz...

Youtube'da görüntü kalitesi düşük olsada gayet güzel geçtiği belli oluyor. :) Kotalı olmasa tam video yu indiricem ama ttnet ve kota saolsun. :)

bu indirilecek bir video degil aslinda. yazın kendimize geldiğimizde daha iyisi cikacak o zamana kadar beklersen çok daha güzel seyler cikacaktir

• Beğen
Tepkiler: barışveçelik
@batuhany

You Tube linkinin altındaki linktenden de you tube gibi seyretme imkanınız mevcut:) bu foruma entegre olamadığı için bizim siteye ekledim..

Kamera konusunda ise asıl sorun kullandıgımız kamera.Çünkü piyasadaki kaliteli kameraları incelediğimde sarsıntı engelliyici özelliklerinin bulunduğunu gördüm.Sanırım kaliteli kask kameralarında da aynı şeyin mevcut oldugunu düşünüyorum.Bu videodaki kask kamerasının ön izleme ekranı bile olmadıgını düşünürsek çok daha fazlasını beklememeliyiz.Ama Sercan'ın kask kamerası nispeten daha kaliteli temiz görüntü elde edebiliyor onun sarsıntısına belki bir şekilde çözüm bulunabilir :) Ama kask kamerasından çok iyi bir el kamerası olması lazım...:rolleyes:

Geri