Scudo Sports

Büyükada Parkuru

Can Sonbay

Forum Bağımlısı
Tepki
300
Bisiklet
Giant
Bisiklet zehrini yeni enjekte ettiğim arkadaşımla ben birbirimizi gaza getirerek Büyükada daki Mtb Parkuruna gitmeye karar verdik.Fakat şöyle bir sorun var;
-Bu parkur daima hazır haldemidir,yani gitsek rahatlıkla parkuru bulabilirmiyiz,yani yani parkuru çıkarmak mı gerekiyor?
-Parkura ilk defa gideceğim ve yerini bilmiyorum.Biri bana Google Map le veya başka bir yöntemle yerini tarif edebilirmi?
-Parkurun zor olduğuna dair bir kaç söylenti duydum.İki amatör o parkurdan sağ sağlim çıkabilirmiyiz?

Şimdiden teşekkür ederim.Gelmek isteyenler gelebilir.Hatta gelen bir kaç kişi olursa sevinirim.Bu hafta sonu değil,sonraki hafta sonu 10-12 arasında vapura binmeyi planlıyoruz.Kürek antrenmanımız olduğu için kein vapura bineceğimiz saat belli değil.Ayrıca karışıklık olmasın diye de şimdiden kesin tarih belirlemedik.

Parkur hakkında forumda arama yaptım fakat bulamadım.Umarım gözümden kaçmamıştır.

İyi forumlar,iyi pedallamalar dilerim.
Can

Scudo
Parkuru hazır halde bulamayacaksınız normal olarak, işaretlemeden herhangi
bir eser kaldığını sanmam, topraktaki izleri takip ederek parkuru çıkarmaya
çalışacaksınız mecburen (ki ben bir yerden sonra kaybediyorum :D).

(link)
bu linkte bir harita var. linkteki video linkleri ne yazıkki ölü,
daha önce indirmiştim ama formatta gitti :(.

Yalnız yetimhanenin solundaki yolun bitiminde; dikenli teller konusunda
dikkatli olun, geçen gittiğimde tam parkurun ortasında otların arasına
yayılmış haldeydi.

Fenerbahçede kürek çektinizi yazmişsiniz.Bende Galatasarayda kürek çekmiştim.Şu anda dağ bisikletine biniyoruz. cem sevin Yakin bir zamanda tanişmak üzere

@cemsevin

Yanlış.Fenerbahçe de değil.Caddebostan Balıkadamlar da devam ediyorum.:)
Umarım en kısa zamanda tanışırız..

Dün gezmek için arkadaşımla Büyükada'ya gittim.Fakat maalesef ne parkur bulabildik nede bisikletle gidilebilecek orman yolu.Bildiğiniz toprak yollar varmı bisikletle geçilebilecek?

Yetimhanenin sağ aşağısındaki toprak yolu ayrıntılı olarak biliyorum. Adada oturuyorum. Çok uzun bir parkur değildir ama asfalttan kesinlikle daha zevkli bir sürüş yaparsınız. Haftasonları gelirseniz yardımcı olabilirim. Adada oturuyorum bir telefonunuz yeter. Gelmeden bir iki gün önce aramanız işimizi daha da kolaylaştıracaktır.

0532 554 90 20 Şendogan

• Beğen
Tepkiler: Can Sonbay
@Can Sonbay

Belgrattaki geniş orman yolları beklemiyor Büyükada'da yetimhane çevresinde,
bahsettiğim parkur; ortalama 50 cm çapında ağaçlık alan içerisinde
seyreden izlerden, asfalt yollardan oluşuyor. İşin zor kısmı parkura girdikten
bir süre sonra izler ayrılarak çoğalıyor orada rotadan çok kolay sapabiliyorsunuz.

Bir rehber eşliğinde herşey daha kolay olur, keşke verdiğim linkteki videolar
çalışsaydı, o zaman bayağı yararlı olurdu.

Zaten an, bir kararla yapılmış bir geziydi.Eğer gerçekleştirebilirsek sizinde katılımıyla iyi bir organizasyonlu gezi olacak.
@malazivore
Organizasyon gerçekleşeceği zaman hem rehber hemde arkadaş olarak sizide bekleriz.
Bu başlık altında size Tarihi ve zamanı haberdar ederim.Şimdiden teşekkür ederim.
Can

Geri