WishPhysics
Üye
- Tepki
- 127
- İsim
- Tolga
- Bisiklet
- Giant
2 yıl kadar önce düşünmüş kısmen planlamış olduğum rotaya artık çıkma zamanım geldi diye düşünüyorum.
Son hazırlıkları da yaparak Eylül'ün ikinci haftası yola çıkacağım.
Ankara'da oturduğumdan dolayı öncelikle Afyon'a otobüsle geçeceğim.
1. Gün
Afyon Etabı
(link)
(link)
Kocatepe Şehitliği, Çiğiltepe Şehitliği, Tınaztepe, Ahmetpaşa ve Sinanpaşa*
Bol tırmanış olacağından dolayı en zorlu etap sanırım bu olacak. Ayrıca Strava'da kısmen gösterilmeyen yollardan dolayı biraz daha farklı bir rotayı Yandex ile çizmiştim.
2. Gün
Uşak Etabı
(link)
Yıldırım Kemal Şehitliği - Zafertepe Anıtı - Sancaktar Mehmetçik Anıtı - Dumlupınar Şehitliği - Uşak Atatürk Evi
3. Gün
Salihli Etabı
(link)
Uşak - Kuladokya - Salihli
4. Gün
İzmir Etabı
(link)
Salihli - Sardes - Ata Anı Evi - Konak Meydanı
Evet genel olarak tur bu şekilde olacak. Yol bisikletine en az eşyayı alarak yola çıkacağım. Ayakkabı bile almayı düşünmüyorum o derece. Hem hızlı hem anlamlı bir tur olmasını temenni ediyorum. Bu yollardan daha önce geçmiş kişilerden de özellikle yardım bekliyorum.
Maliyeti ayrıntılı yazabilirim isteyen olursa ancak toplamda 700 TL civarı.
Son hazırlıkları da yaparak Eylül'ün ikinci haftası yola çıkacağım.
Ankara'da oturduğumdan dolayı öncelikle Afyon'a otobüsle geçeceğim.
1. Gün
Afyon Etabı
(link)
(link)
Kocatepe Şehitliği, Çiğiltepe Şehitliği, Tınaztepe, Ahmetpaşa ve Sinanpaşa*
Bol tırmanış olacağından dolayı en zorlu etap sanırım bu olacak. Ayrıca Strava'da kısmen gösterilmeyen yollardan dolayı biraz daha farklı bir rotayı Yandex ile çizmiştim.
2. Gün
Uşak Etabı
(link)
Yıldırım Kemal Şehitliği - Zafertepe Anıtı - Sancaktar Mehmetçik Anıtı - Dumlupınar Şehitliği - Uşak Atatürk Evi
3. Gün
Salihli Etabı
(link)
Uşak - Kuladokya - Salihli
4. Gün
İzmir Etabı
(link)
Salihli - Sardes - Ata Anı Evi - Konak Meydanı
Evet genel olarak tur bu şekilde olacak. Yol bisikletine en az eşyayı alarak yola çıkacağım. Ayakkabı bile almayı düşünmüyorum o derece. Hem hızlı hem anlamlı bir tur olmasını temenni ediyorum. Bu yollardan daha önce geçmiş kişilerden de özellikle yardım bekliyorum.
Maliyeti ayrıntılı yazabilirim isteyen olursa ancak toplamda 700 TL civarı.
Son düzenleme: