Scudo Sports

Büyük Kapışma !! Sedona 920 vs Salcano Insomnia 29

Sedona 920 mi ? Salcano İnsomnia 29" Mu ?

• Toplam katılım
    59
@Deniz İLİKÇİ

Hayırlı olsun kardeş.Bence doğru bir seçim olmuş,değerlendirme yapmada biraz geç kalmışım(yeni gördüm konuyu :) ).Bu arada 920'yi yakından incelemiş biri olarak gerçekten etkileyici bir bisiklet.Uzun yıllar kullanırsın inşallah...

Scudo
@Ahmet AKÇA
Ahmet abi sen nerde nasıl inceledin ve tarafsız birisin sence bisiklet nasıl gözüküyor/performansı falan sence nasıl

Bisikletini çoğunlukla nerede ve ne amaçla kullanacaksın? Bence önce buna karar ver sonra "Keşke şehir bisikleti alsaydım." diye sızlanma...

@Deniz İLİKÇİ

Ben samsunda oturuyorum,canlı olarak sedona bayisinde gördüm.O arada ben kendi bisikletimi sipariş ediyordum ama onuda baya bir yakından inceledim(bisikleti tabikide sürmedim).Özellikle de dar açılı kadro geometrisi sayesinde yüksek sele borulu görüntü ve kalın 29" teker baya dikkatimi çekmişti.Sedona kadro kalitesi olarak focus,giant..vs kadar olmasada oldukça iyi bir marka sonuçta sürekli dağda/arazide sürmezsin heralde.Donanım olarak imsonia 29 ile aşağı yukarı aynı ama dediğim gibi sadece kadro kalitesi ve tasarımı yeter.
Bu arada hani bayide görmüştüm dedim ya neyse sonra o aklımda kaldı sonra bir gün arkadaşım bisiklet almak istediğini söyledi bende onu sedona bayisine götürdüm onunda hoşuna gitti ve haftaya inşallah oda 920 alıcak,eğer yol bisikleti almasaydım ilk tercihim 920 olurdu.Benim görüşlerim bu kadar kısacası;hem tasarım hem donanım hem de kadro kalitesi olarak oldukça iyi bir bisiklet ayrıca servis avantajıda var birçok markaya göre(salcano,carraro,kron).
Ha bide 920'yi aldın mı,sipariş mi ettin ?

@Deniz İLİKÇİ

Ha bide sedonaya 1500 demişsin taksitli fiyatı mı bu,çünkü sedona bayileri nakit alıma %10 indirim yapıyor.920'nin fiyatını nakit fiyatını sorduğumda ise adam 1335 TL demişti.(%10 peşin indirimi dahil)

@Ahmet AKÇA

Ben 1300 tl ye sipariş verdim.

İnşallah salı gününe gidip alacağım. Sadece sizin görüşlerinizi merak ettim öyle dıştan nasıl görünüyor diye

@İ.Deniz merhaba,
bisikletinizden memnun musunuz? uzun bir süredir kullanıyor olmalısınız artıları eksileri neler, kısmet olursa ben de sedona 920 almayı düşünüyorum yakın bi vakitte tecrübelerini paylaşırsan sevinirim

Geri