Scudo Sports

Büyük Kapışma !! Sedona 920 vs Salcano Insomnia 29

Sedona 920 mi ? Salcano İnsomnia 29" Mu ?

• Toplam katılım
    59
Vay be koca forum da biri mi anketime katılmayıp yorum yapmaz :(

Scudo
Yok mu önerisi olan hangisi neden?

920 veya insomnia seçen arkadaslar neden tercih ettiklerini de yazsalar

Arkadaslar sadece desteğe ihtiyacım var lütfen okuyup gecmeyin

@Deniz İLİKÇİ

Bütçenize göre Salcano alabileceğiniz en iyi model.

Başka önerisi olan var mı? Sedonacılar nerede 12 oy vermissiniz ama neden verildiği hakkında bilgim yok :(

1- Görüntü olarak hangisi size hoş geliyor
2- Marka takıntınız var mı?
3- Servis vs sizin için ne kadar önemli
4- bisikletlerde hangi özellik öne çıkıyor

Örneğin Sedona görünüm olarak
Salcano üzerindeki ekipman olarak illakı her birinin ayrı artısı var diğer taraftan aşağı yukarı olduklarını dahi varsayarsak bisikletleri görnce biri gözüne daha hoş gelecektir heralde...

Bende aşağı yukarı aynı konudan açtım başka iki bisiklet karşılaştırması için bisikletler aşağı yukarı aynı hâla karar vermiş değilim bisikletleri görüp canlı olarak test edip birini alacağım...

Benim konum bu:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=130713

53 kişi oy kullandı....

İki bisikletin de katalog fotosu değil gerçek fotolarını arkadaşlar sitede paylaştı biri görünüm olarak ağır basıyor şu anda diğeri fiyat olarak...

Umarım yardımcı olur...

Bu arada bende fikrimi söyleyeyim üzerlerindeki ekipmanlara çok bakamadım mtb'den anlamam diğerlerini en azından biraz biraz okuyorum ancak bu iki bisiklet arasında başka bir ihtimal düşünürdüm;
Çünkü;
1- Salcano takıntım var nedenini bilmiyorum bana itici geliyor.
2- Salcano'nun görüntüsü daha afilli duruyor
3- Görüntü olarak 920 değilde Sedona'dan 950 ile karşılaştırsaydın (link)
kesinlikle Sedona derdim...
4- aslına bakarsan mtb alacak olsam bu ikisini de görüntü itibariyle almazdım çünkü hiçbiri 950 kadar etkilemedi.
5- Herşey görüntü değil ama ömür boyu kullanacağın bir şeyin herşeyi ile içine sinmesi lazım.

@Safa Arslaner

Kardeşim öncelikle yorumun için teşekkür ederim tamam renkte önemli ama ben burada renk karsilastiemiyorum mumkunse özellik ve fiyat olarak degerlendirseydin bana kalirsa sedona 740 hepsinden iyi ya da alirim 150 liraya migrostan bisiklet boyarin sevdigim renklere olur biter her sey renk degil biraz da donanım da onemli

Sedona. salcano sokak aralarında bolca var demir çelik markası gibi

@mustafa genç

Cok tesekkur ederim Mustafa abi konuyu 600 kisi okumus 28 kisi ankete katilmis digerleri de yazmaya usenmistir insanlar merakindan mi okuyor anlamiyorum zor durumdayim yardim edebilse herkes sizin gibi keske

Salcanonın donanımı biraz daha iyi bu kıyaslamada fiyatı daha düşük olmasına rağmen.Ancak sedonayı beğendiysen onu da alabilirsin sana kalmış karar.

Kardesim öncelikle belirteyim kendim de sedona kullanıcısıyim
Model olarak bakarsak sedona 920 özellik olarak pekte iyi degil diğer ürünlere karşılık olarak eğer dersen 950 güzel ama çok pahalı sana önerim bütçeni biraz daha zorla ve benim gibi 840 al kardesim.Ozellikleri bakımından fiyatına göre biraz daha üst seviye bana göre :D
Tekrar belirteyim bu benim nacisane fikrimdir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Teşekkürler ederim keşke herkes sizin gibi görüşünü yazsa :(

sedona al salcanoyu boşver

@Orhanalkaya

Orhan abi bir de sebebini söylesen ;)

Öncelikle merhaba,eğerki kesin 29 diosan salcanoda maşa isim olarak en azından iyi performans tartışılabilecek bi konudur denemedigim için bişey söyleyemem sedonayı tesadüf canlı gördüm görsel olarak hoş ki eğer kesinlikle ikisinden biri olucaksa denemeni öneririm bu arada naçizane
belirteyim ögrencisin olabilecek arıza bakım parça maliyetlerinide düşün derim sanırsam o fiyatlara 26 jant daha iyi ekipmanlı bişyelerde alabilirsin karar senin tabiki....

Hayırlı olsun kazasiz belasiz insallah

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri