Scudo Sports

Büyük Kapışma !! Sedona 920 vs Salcano Insomnia 29

Sedona 920 mi ? Salcano İnsomnia 29" Mu ?

• Toplam katılım
    59

İ.Deniz

Daimi Üye
Tepki
47
Bisiklet
Sedona
Merhaba herkese en kısa sürede sedona 920 veya salcano insomnia 29 alcağım siz alacak olsaniz hangisini alirdiniz neden ?yardimlariniz benim icin onemlidir . Simdiden herkese tesekkur ederim.
(link)

(link)

Scudo
@Abdülsamed AKBULUT
Kardeşim hazır girmişken yorum da bulunsaydın...

@selami atay

Keşke yorumlasaydın abi:(

Ben salcano derim. Bu arada arkadaşımıza yardımcı olmak önceliğimiz olmalı.

@Deniz İLİKÇİ

Kardeşim salcano biraz daha iyi sanki ama yinede sen bilirsin içine sineni al :)

İkisi de ayni diyebilirim. Gözle görülür fark olarak maşa ve tekerlekler var. RS maşa konusunda kendini ispatlamış bir marka RST'ye göre ama maşa kıyaslamasinda RST önde. Tekerlek olarak hangisi iyi ya da kötü bir yorum yapamam.

Eğer ikisi de ayni fiyatta ise ben görünüş olarak Sedona derdim.

U9200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklısın kardeş özür.salcano derim fiyat ve donanım olarak en iyisini sunuyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizin yerinize olsam biraz bütceyi zorlar igman deore alırım inanin verdiğin farka değer

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sedona alırdım. race face gidon boğaz seti olduğu için. daha kaliteli hissi verdiği için

@selami atay
Öncelikle herkese teşekkürler Biz de öğrenciyiz be abi. Zorlaya zorlaya buraya kadar geldik zaten sedona pazarlıksız 1.500 salcano 1430 tl çok kararsızım arkadaşlar biriniz sedona biriniz salcano diyor sedona bana daha cazik geiliyor ama tek sorun var maşa sizce hangi masa daha iyi ? zaten ileride sedona kadroya güzel şeyler yapılabilir sorun hangi maşa sorusu :(

Donanımlar aynı fiyat da arada tek fark maşa ve kadro bu da sizin zevklerinize kalmıştır karar sizin :)

@ayhan1
Sen olsan ne alırdın Ayhan abi Kadro zaten sedona daha iyi gibi peki maşa?

@Deniz İLİKÇİ

Öncelikle ben sizden 2 yaş küçüğüm.ŞAHSEN kadro olarak bana sedona daha iyi geldi.Ben alcak olsam sedona alırdım ama karar sizin içinize sineni almanız :)

Evet arkadaşlar hangi maşanın daha iyi olduğunu savunacak biri var mı ?

@Deniz İLİKÇİ

Maşa olarak ikisi arasında fark yok. RST olsa olsa bira daha hafiftir tek kazanci bu.

Kadro kalitesi tartışılır bir konu (hangisi iyi ya da kötü elle tutulur bir bilgi yok)

İki marka arasında Sedona'yı üstün kılan satış sonrası desteği ve kadro görünüşü...

U9200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

peki sedona fiyat/performans olarak salcanodan nasıldır?

@Deniz İLİKÇİ

Arada 130 TL fark var. Eğer bütçeniz Sedona'ya yetiyorsa Sedona alın, yetmiyorsa ya da ekipman da alacaksanız Salcano'yu almalısınız. İkiside F/P ürünüdür.

Anket eklendi önerisi olanlar için

Geri