Scudo Sports

Büyük İzmir Pelotonu

Ahmet Fidancı

Extrem Yol Grubu - Extrem Dağ Grubu - İZMİR
Tepki
846
İsim
Ahmet Fidancı
Başlangıç
1988—89
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Yol bisikleti
İzmir bu pazar günü (16 Ekim) bir ilke sahne oluyor.
Yerel Yol bisikleti kullanıcılarından oluşan dev bir peloton oluşturarak 100 km ye yakın bir seyir sergileyecektir.

Extrem Yol Grubu'nun düzenlediği bu etkinliğe bütün Yol bisiklet kullanıcıları davetlidir.

foto.jpg
İşte detaylar;

Çıkış : 09.00 da goztepe iskele nin 100 metre ilerisinde Balçova feribot önüdür.
09.00 da çıkıp ara vermeden tepekahveye kadar tatlı tatlı 30 - 35 arası tempo yapılacaktır.

Pelotonun sağlığı açısından tempo grubu çeken Öncüler tarafından belirlenecektir.

Tepekahve de kısa bir molanın ardından geri dönülecektir.

Amaç tempolu bir antrenman değil. Izmirde ki yol bisikleti kullanıcıları ile kocaman bir peloton olusturmaktır.

Turumuz başarılı bir şekilde sonuçlandı. 50 kişinin katılımı ile gerçekleşen turumuzda 110 km yol alındı.
İşte bir kaç kare.
katılımcılar.jpg peloton.jpg
suavi.jpg

Scudo
Haaaa... onlar sizdiniz demek ki... :)

Ben de karşıdan dönüyordum, Güzelbahçe'de karşılaştık..

Bi dahaki sefere haberim olsun isterim açıkçası..

Katılan herkesin ayağına sağlık :)

Bir sonraki İzmir Büyük Peloton etkinliğimiz 26 Mart'ta.
Bu etkinliği bir kaç ilde yapmayı planlıyoruz. Bulunduğu ilde organizasyona katılmak isteyenler bize ulaşsınlar.

@yyokes Extremyolgrubu Facebook sayfamız herkese açıktır. Etkinliklerimizi oradan takip edip katıla bilirsiniz. Her hafta 2 yada 3 etkinliğimiz oluyor.

@uguryilmaz144 Pelotonu çeken konumdasın. Helal sana :rolleyes:

İşte size bir büyük Peloton daha; Herkesi Bekliyoruz. 100 Km tur ardından Gaziemir Belediyesinin ikramları ile sezonu açıp dağılıyoruz.
bp.jpg

İnşallah bende gelebilirim:harika:

Yukarıda 12 Mart yazılmış ama 26 Mart sanırım...

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Fidancı
Mutlaka herkesin katılması gereken bir etkinlik. 100 kişilik bir gurupta 25 ortalama ile ilerlemek gibisi yok.

@CY3535 O eski mesajdı. Düzelttim.

BÜYÜK PELOTON TARİHİMİZ VE GÜZERGAHIMIZ DEĞİŞMİŞTİR.
Parkurun zorluğu ve iki gün önceden yarış olması dolayısı ile yoğun istek üzerine etkinlik bir hafta sonraya yani 02 NİSAN tarihine ertelendi.
Güzergah Seferihisar yerine yine önceki gibi Tepekahve olacaktır.
Çıkış : 09.00 da Fahretttin Altay Meydanı.
09.00 da çıkıp ara vermeden tepekahveye kadar tatlı tatlı 30 - 35 arası tempo yapılacaktır.
İçmeler'den Tepekahveye kadar serbes sürüş olacaktır. Kaçışlar serbesttir. Dönüş yine aynı güzergahtan olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: CY3535
Katılımda zorunlu kıyafet var mı?..

@tifosi Hayır Yok. Sadece Kask

Büyük İzmir Pelotonu çokta büyük olmayacak galiba.. çok yazan yok başlığa...

Bende işin acemisi ve yol bisikletinde yeniyim.

Doğrusu nasıl olacak diye merakta ediyorum.

30 35 derken ortalama km mi bu...?

eğer öyleyse yüksek gibi geldi bana...

@tifosi başlığa göre hareket edersen yanılırsın. Şu anda sayımız 55 giden 65 gitmeyi düşünen. Ancak geçen sene bu sayı yarısı kadar görünürken 60 kişi katılmıştı. Peloton ile o hızları kızlar dahi yapıyor rahat. yeni başladığın o hızı yüksek görmenden belli :) önündekilerin rüzgarı dahi çeker seni. Hiç kamyon arkası yapmadıysan, hiç pelotonda koşmadıysan anlatmam çok zor. Bilmem anlata bildim mi. O havayı koklamak, jant seslerinin uğultusu 8 silindirli 65 model Corvette stingray den tatlı geliyor insana.

• Beğen
Tepkiler: omeronatt
Ahmet Fidancı kask alamadım henüz, işin doğrusu aceleye de getirmek istemedim. Ancak bu organizasyona da katılmak istiyorum. Kasksız katılmamın sakıncası olur mu?
Olmaz derseniz sabah ordayım .:):):):)

Geri