Scudo Sports

Büyük ekranlı km saati

halil fatih akbaş

Forum Bağımlısı
Tepki
262
Bisiklet
Specialized
Aekadaslar merhaba
Gozlerimde blateral otpik atrofi diye kalitsal bir hastalik var. Km saatlerini okumada sorun yasiyorum. Buyuk ekranli, rakam karakteri buyuk bir km saatine rastlayamadim ve aksamlari cok surdugum icin arka aydinlatmasi surekli yanmali. Suan cateye strada slimin ekrani bayagi iyi ama yetersiz siz bana hangi marka modeli onerebilirsiniz?

Scudo
Hocam en mantıklı çözüm olarak mevcut akıllı telefonunuz ile gps hız ölçüm programlarını kullanmak. Şarj sorun ise uygun fiyatlı küçük boyutlu android cihaz alıp onu gidona monte edip kullanmak. Eğer km saati ile ölçüm yapmasını istiyorsanız muhtemelen akıllı telefonlarla etkileşimli ürünler vardır. Biraz komplike bir çözüm gibi olabilir ama aklıma başka çözüm gelmedi.

• Beğen
Tepkiler: halil fatih akbaş
Merhaba halilbey:) km saatinde en dogru seçim bencede geniş ekran olması..Topeak Panoram V12 km saati uygun olur senin için sanırsam. Olmadı en kötü ihtimal yurt dışı sitelerinden ayarlamak daha önce bi kaç geniş ekranlı görmüştüm çünkü

Ben yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum btwin count 8 ' i arka aydınlatma mevcut değil.Ekranı gece kullanımında hemen hemen hiç gözükmüyor.Btwinin diğer modeli count 14 de var arka aydınlatma.

Halil beyin sorusuna gelincede XLC F21 modeli var.Arka ekran ışığı olan ve rakam karakteri büyük sayılabilecek. Eğer yurtdışı seceneğiniz varsa alternatifler artıcaktır.

saygılar selamlar

@Yiğit Alp Okyaylı

Arkadaslar ilginize ve onerilerinize tesekkur ederim lakin butce olarak beni bayagi asiyorlar rakamlarin gorselligi acisindan cateye strada ultra slim bayagi buyuk duruyor kullanan var mi acaba?

Geri