Scudo Sports

büyük amortisör takma

Bunu alın alacaksanız, yok almayacaksanız da insanları yormayın. Konik maşayı düz bisiklete takmanın maliyeti 100lira, parayi verdiniz taktiniz is bitiyor mu? Bitmiyor. Bisikletiniz zaten 80mm den 100mm ye geçildiği için yükselicek, ancak sizin dediginiz 29maşa kullanıldığı zaman daha da yükselecek. Ayrıca 1hafta önce 250liraya Sid Race havalı maşa aldım, 8ay önce de sizin dediğiniz modelin çok temiz kullanılmışını 120ye aldım. Bence ikinci ele de bir göz atın.

Scudo
@OnurÖzdağ çok geç o verdiğiniz linkteki şey 167tlye alınabiliniyordu havaleyle 211tlye fırladı bugün ise 193tlye düştü olacak iş değil ya :S

@OnurÖzdağ 29luk yola çıktı ptesi ya da salı alabilirim kargomu

@OnurÖzdağ adam olabileceği için aldım adama söyleyi,p kargoyu kabul etmeyip almasını sağlayabilirim adamda 27.5 olmadığı için bunu deneyeyim diye alıyorum

@Murat Cömez
:D dunya disi varliklarin ispati o actigim konu zaten Murat reis :D

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
@OnurÖzdağ usta muhtemelen perşembe ya da cuma günü 27.5"lik amortisörü alacağımda (gerçi gelmesi ptesiyi bulabilir cteside gelebilir ya)onun o beyaz yerlerini siyah yapmak istiyorum zımpara ile boyasını kazıyıp siyaha boyamam mümkün müdür? geldiği gibi boyayacağım dediğinizi yapıyorum böylelikle

@OnurÖzdağ bu marka bizim burda bulunmaz kaplama boyası diyorsun yani burada anca normal akrilik sprey boya oluyor hırdavatçıda onlarla boyasam sıkıntı olur mu?

@Süleyman Özgün
İnce lastik alır...:islik::islik::harika:

Merhaba dostlar, bende Bisan 5000 Serisi 26'' amartisör bulunmakta bisikletimin ön amartisörünü değiştireceğim bugün bir sitede 29'' amartisör buldum uygun fiyata acaba ben bunu alıp bisikletimin üzerine taksam bir sorun teşkil edermi? Genellikle arazi sürüşü yapıyorum fazla arazide giden biriyim zıplamayı seviyorum bir hata çıkarırmı?
Teşekkürler şimdiden.

Geri