Scudo Sports

Buyrun Bİrde Burdan Yakin,tirmanmasi Bİr Dert AŞagi İnmesİ Daha Fazla Dert

Scudo
Emin bey, öncelikle maşallah diyeyim. Çetin bir güzergah ve çetin bisikletçiler.
İnsanın o kanyonda uçası geliyor, bir ara yurt dışı sitelerde var olan iniş videolarındaki parkur olarak hayal ettim, tam videoluk olduğu besbelli....
Paylaşımınız için teşekkür ediyorum

• Beğen
Tepkiler: eminozk
selam kamil kardeşim ,senin yorumunu çok merak ediyordum ,teşekkür ederim .sevğ ile kal

@delqn.izkrenov

yorumun için sağ ol.sende süpersin .sevğiler

otobüsle her pozantıdan geçtiğimde "şu dağlara bisikleti bir vursak nasıl olur" diyordum sayenizde görmüş oldum :)

çok güzel paylaşım, çok güzel ekip, ayağınıza sağlık.

• Beğen
@karakaya

bizde sana teşekkür ederiz yorumun için .Yakında antalya'dayım gökhan'ın veya hakan'ın oralara uğruyorsan görüşelim.hoşçakal

Sayenizde oralarıda görmüş oldum. Müthiş yerler. Paylaştığınız ve emeğiniz için teşekkürler...

• Beğen
Güzel arkadaşım,hem geziniz harika olmuş ve hem de güzel resimlemişsiniz.
Ancak bu kadar da güzel anlatılır.Eline sağlık.Bu yaşamdan ve felsefeden de daha güzeli olabilir mi?Seni ve sevgili arkadaşlarını tebrik ediyorum.Güzel yaşayın çok yaşayın ve de bizimle yaşayın
hoşçakal Oğuz.

çok heyacanlı, adrenalini yüksek bir tur yapmışsınız.manzara harika ayaklarınıza sağlık.Teşekkürler.

• Beğen
@Selim Üsel

yorumun için Teşekkürler,hakikaket çok güzel yerler.hoşçakal.

@Çetin Öztaş

Sevğili çetin ağbi güzel yorumun için sağ ol .İşallah sizle daha güzel geziler icra ederiz. sevğ ile kal.

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Hakikaten adrenalin yüksekti ,yokuş aşagı inerken heycan duymadık dersek yalan olur.sağ tarafımız uçurum zemin zaman zaman çok gevşek veya yumruk büyüklüğünde çakıl taşları ile kaplı idi .Ya arka tekerlek kayıtor yada ön tekerlek bir taşın üstünden atlıyordu. Düşmemek için çok gayret saft ettik. Tanrıya şükürki bir kaza olmadan tamamlayabildik. hoşça kalın .

maşşallah, insanın içi gidiyor vallahi ayaklarınıza sağlık. ilk baktığımda ŞAMPİYON BİSİKLET EVİNİN resmi vardı şimdi ise yok sanırım yöneticiler kaldırmış... tekrar ayağınıza sağlık

Harika fotoğraflar tebrikler güzel gezi olmuş toroslar da bambaşka havada..

• Beğen
Geri