Scudo Sports

Buy In Coins

:D Gözlüğün lensini sonunda çıkarabildim. :D Gözlük hakkaten iyi tavsiye ederim..

Scudo
Gözlük gözler için sağlıklı değil. Herhangi bir filtre olmadığı kesin. O yüzden bu riski göze alarak kullanın arkadaşlar.

@Enes Çatal

Eğer siparişinde kırmızı gözlük gelirse ve takasa niyetlenirsen, ben hazırım. Haberin olsun. :D

@Sefa.N

Tamamdır usta ;)

@ahmetcan44

UV filtreli diyor hocam, kaldı ki 5 liralık gözlük de değil, burada satılan 50-100 lira civarındaki uv gözlüklerden pek farkı olacağını sanmıyorum ama ben de gözlükçüye kontrol ettireceğim bakalım var mı filtre :D Polarize filtreli değil tabii.

güzlük konusunda da ben yardımcı olayım, aynısından (kırmızı olanından)bende var.
çerçevenin kenarlarında sapın çıktığı kısımlara yakın siyah çıkıntılar mevcut. onlara bastırın ve sapı çevirin.(hangi yönde olduğunu hatırlamıyorum şu an) bu şekilde çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Sefa
@halilgoksal
Sapları çıkartmak o şekilde mi oluyormuş? :eek:ha:
Ben o çıkıntılara bastırıp, olduğu gibi çekmeye çalışıyordum. Çevirmek aklıma gelmemişti hiç. :D

Ben şöyle yapıyorum artık öğrendim.
İlk önce kenarları cıkarıyorum.bunu da su sekilde yapıyorum.lensin iki uc tarafını asagıya doğru cekiyorum yani çercevenin olmadıgı tarafa doğru.lensin kenarları boşta şimdi sıra ortada.şimdide lensin gözümüzle baktıgımız yerlerin altından yukarı doğru itiyoruz ve cıkıyor.isterseniz video çekebilirim gayet kolay.

@Bahadır Ulusoy

bende aldım aynı gözlükten Oakley marka gerçekten çok iyi çakmışlar o gözlüğün kutusunu 9 dolara vermezler:D (link) sadece siteye bakarak nasıl bir marka olduğunu tahmin edebilirsiniz:) bu arada gözlükteki kalın esnek bandı nasıl takacağımı beceremedim:)

Gözlük iyiymiş. Almak lazım. Yalnız ben numaralı gözlük kullanıyorum. Onu çıkarmamam lazım. Yoksa doğru düzgün göremiyorum. Numaralı bisiklet gözlüğü falan mı almalıyım?

@Uğur SARIGÖL

Numaralı bir bisiklet gözlüğü varmı hiç bir bilgim yok bu konuda ama alternatif olarak lens takabilir bu sayede gözlüğü kullanbilirsin :)

@Uğur SARIGÖL
bu gözlüğün iç kısmında numaralı gözlük camı takmak için aparat takılı geliyor istenirse çıkarılabiliyor

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ulusoy
@Hakan ÇELİK

Lens kullanamıyorum maalesef. Ama kullanabilenler için gayet güzel bir çözüm :in:

@Emrah ONAN

İşte bu harika oldu! :alkis:

@Bahadır Ulusoy gözlük için link verebilir misiniz?

@Hakan ÇELİK bu link fenere gidiyor :)

Ayrıca gezinirken şöyle bir şey buldum. Gece kaza geçirmiş biri olarak bu bana çok mantıklı geldi. Araçlara yaklaşabilecekleri mesafeyi gösteriyor.

(link)

@Uğur SARIGÖL

evet lazer ışık güzel bende almayı düşünüyorum bu aralar abarttım eşime de bisiklet alınca aksesuar işini buyincoins i zengin ettim:)

Bahadır Bey, yapmış olduğunuz incelemeler için teşekkür ederiz. Çok sayıda bisiklet severe fikir vermiş yol göstermiş oluyorsunuz.

Mevcut incelmelerinizi kampanyamız kapsamında düzenlerseniz hem siz kazanacak hem de daha fazla bisiklet severe ulaşmış olacaksınız :in:

Kampanya detaylarımız için ilgili konumuzu ziyaret edebilirsiniz: https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=126840

Geri