Scudo Sports

Buy In Coins

Bahadır Ulusoy

Forum Bağımlısı
Tepki
226
İsim
BAHADIR ULUSOY
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar şimdi yurtdısından aldıgım ürünleri tanıtacagım ön aydınlatmam bozuk cıktı iletişime geçtim bakalım sonuc ne olacak.bozuk cıkınca cok sinirlendim fenerden fazla zarar verdim eve.neyse inşallah yetkililer gereğini yaparda 3 lira da olsa beni mağdur etmezler.bu konuda tecrübeli arkadasların yardımlarını bekliyorum.

1.GÖZLÜK
bu gözlüğümüzün kabı.astronomik boyutları nedeniyle günlük kullanıma uygun değil.tabiki içinde 5 lens + gözlük + 2 ip+ kese olunca böyle bir şey olması normal. bu da gözlüğümüzün ta kendisi her ne kadar camını cıkarmayı beceremesemde gayet güzel camını nasıl cıkarabilecegimi ve hangi şartlarda hangi renk lensi kullanabileceğimi bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.lenslerin renkleri resimde ve video da var.

2.ARKA FLAŞÖR
Gayet güzel iş görüyor.8 fonksiyonlu yanında gelen kelepçe sele boruma uymadı bende önceki kedigözü mü neyse artık onun kelepçesini kullandım hem sağlam oldu hemde işe yaradı.buyrun foto;

3.ÖN FLAŞÖR MALESEF ARIZALI
Videoda pili yoktu videoyu cektikten sonra gittim aldım geldim.bir taktım yandı butona bastım flaşör moduna gecti kapattım ve video cekmek için tekrar accagım zaman sizlere ömür :) ucuzda olsa koydu bu :( en azından kelepçesi saglam eger ürünü göndermezlerse bir fener uydurcaz artık.

4.GİDON ÇANTASI
Arkadaşlar şimdi aklıma geldi keşke bisiklet üstünde çekseydim neyse sonra çekerim şimdi bodrum da bisiklet üşeniyorum çanta gayet kullanışlı dokunmatik telefonu gps veya navigasyon olarak kullanabiliyorsunuz ayrıca cantanın seffaf bölümü dokunmatiği destekliyor çantanın içinede 0.5l su şişesi sığıyor. Ayrıca çanta reflektörlü.

Ürünler bu kadar :) Fakirlik başa bela ne yapalım.

Scudo
arkadaslar arka flaşörün resimlerinde hata olmuş ama videoda fazlasıyla var kusura bakmayın

Bende aldım Herhangi bir sıkıntım yok şükür :) Sadece 3 tane ön aydınlatmadan 1i biraz sönük yanıyor pildenmi bilemedim :)

Ön far bozuk olmayabilir. Temassızlık vardır büyük ihtimal. Biraz kurcalamanızı tavsiye ederim. Tabii ki hasar vermeden...

hakan senin ki aynısımı ön aydınlatma ?eğer öyleyse benim 5 taneden 2 tanesi hiç yanmıyor 3 ü ise yanmıyor gibi ama diğer ürünlerde hiç bir sorun yok özellikle gözlüğü herkese tavsiye ediyorum çakmamıdrı bilmem ama gözlüğün üzerinde Made İn USA yazıyor markaya baktım gerçekten usa malı.alacak varsa kacırmasın

Hayırlı olsun ben de dx.com dan aldım birkaç parça gelince bir inceleme de ben yapar paylaşırım.. Fener ne kadara geldi senin kardeş?

@Halil EROĞLU
ben zaten elektik elektroniğe meraklıyım elimdeki malzemelerle kontrol ettim multimetreyle akımı kontrol ettim büyük ihtimal sorun baskı devrede.ledlerin 2 si hiç yanmıyor.kabloyla yol yapıyorum bu ledlere sonra diğerleri gibi yanıyor ama genel bir sorun var ilk yandıgında cok güzel ısık veriyordu şimdi yandıgını anlamak bile güç

• Beğen
Tepkiler: Halil EROĞLU
@Ahmet Eroğlu
hocam fener ön arka olarak satılıyor.linkini vereyim buyrun ;(link) yalnız tek arızalı cıkan ürünüm bu inşallah sizde bir sorun cıkmaz ki cıkcagını sanmıyorum şans işte milyonda bir üretim hatası cıkar o da bu kula denk gelir.

bu soylediklerinin her birini 5 tl den köşedeki 1 liracıdan aldım hepside deli gibi çalışıyor :))

Bahadır. Gözlüğü nasıl kullanalacağını bulursa bana haber verirmisin lens değiştirmeyi beceremedim de :)

eğer feneri halletmezlerse ben de o köşedeki 1 liracıya gideceğim :)

@Hakan ÇELİK
hakan ben lensin kenerlarını cıkardımda ortadan cıkaramadım lensi halite mesaj attım geri dönünce sana söylerim ve ya yapabilirsem video cekerim yine

Çok iyi olur. Halit'te olmasa halimiz duman vallahi :D

Halit olmasa zor olurdu ama koskoca forumda bir sürü yardım etmek isteyen kardeşlerimiz ve abilerimiz vardır.Yinede halite buradan sonsz teşekkkürler.

Şu foruma üye olduktan sonra Halite sorduğum soru sayısını kimseye sormadım vallaha :D Allah razı olsun ondan.Şimdi bizde birşeyler öğrendik. Buradan yardım isteyenler bana ya da Bahadır'a ulaşabilir.

Ben şu gözlükle uğraşayım biraz daha aynı marka olmasada diğer gözlüklerin lenslerinin nasıl değiştiği hakkında bilgi verirseniz sevinirim 4 tane lens boş yatıyor bu gidişle 2. el bölümüne ilan açacagım

Buyincoins'teki gözlük kırmızı değil miydi yahu?

@Enes Çatal

Bende Kırmızı diye güvenip sipariş vermiştim, ama bana da siyah geldi. Model, sitede gösterilen ve satılanla aynı model ama sadece renk farkı mevcut o kadar.

Gelelim Bahadır arkadaşın gözlük lensi problemine. :)

- Öncelikli olarak sapların dibinden lensi aşağı doğru çekiyorsun.
- Sonrasında, lensin üst kısmını gözlüğün üst kısmından kurtarıyorsun (yani lens ile gözlüğün tek teması lesin orta-alt kısmında olacak).
- Her iki uç ve lensin üst kısmı serbest kaldıktan sonra birini yukarıya doğru iterken diğerini aşağı bastırarak dairesel bir hareket yapıyorsun ve lens çıkıyor (en azından ben daha pratik bir yolunu bulamadım, elimde kalacaktı gözlük).

Benim beceremediğim şey ise; sapları çıkartıp lastik bantı takmak oldu. Ne yaptıysam sapları gövdeden ayıramadım. :p

Lensler de şu durumlarda kullanılıyor(muş);
Mavi: Gökyüzü ve denizin maviligini vurguluyormus. Deniz kenarinda sürerken tak.
Sarı: Eğer etrafta yeterince ışık yoksa, kapalı havalarda ya da akşam üzeri mesela.. Biraz daha belirgin gösteriyormuş.
Kahverengi: Kontrasti ayalayip, canlilik katiyormus. Araba sürerken kullanima ideal.
Polarize: Cok günesli günlerde.
Transparent: Yagmurlu ve soguk günlerde

Bu arada gözlük usa malı olarak görünüyor ama büyük ihtimalle çakmadır. Markayı biraz araştırdım da 9-10 $ fiyatla gözlük satacak bir firmaya benzemiyorlar. :D

Sağolun arkadaşlar

@Sefa.N

Kırmızı diye almıyordum, madem bu aralar siyah gönderiyorlar hemen basayım siparişi :D

Geri