Scudo Sports

Bütün bisikletçiler tayt giyse

Harun.

Yaşam boyu bisikletçi
Tepki
900
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Toplumsal baskıdan kurtulmuş olmaz mıyız? Ayrıca giymeye çekinenlere moral olur diye düşünüyorum.

Scudo
İşin içinde ciddi bir paradoks yok mu?

Önerme: Bütün bisikletçiler tayt giyse, giymeye çekinenlere moral olur.
Tezat olan kısım: "bütün" bisikletçilerin arasında tayt giymeye çekinenlerin bulunması.
Sonuç: Çekinenler, çekinmeye devam edeceği için onlara moral sağlayacak olan "bütün bisikletçilerin tayt giymesi" hadisesinin bir türlü gerçekleşememesi ve onların da çekinmeye devam etmesi. :D

@Sefa.
Haklısın. :D

@ebubekir sözbir

Zamanla gözleri alışır.

kışın kot yazın 2 forma üste uzun şort giyerim en fazla para verseler yine de giymem kaskı giyerim o başka...

hocam benim gibi, afedersiniz bi' tarafına güvenmeyen arkadaşları gaza getirip göz kirliliğine gerek yok diye düşünüyorum;) Kaldıki bunu geçip inancı gereği giymeyen de olabilir , hanımı kızdığı içinde..İnanç mevzuunu da tartışma olsun diye demiyorum da dizinin üstünde kıyafet giymeyen çok insan var spor yapıyor dahi olsa,belirteyim istedim. Sebepler çoğaltılabilir. Üzerinizdeki toplumsal baskının azalmasını istiyorsanız taytı giydiğinizde bazı şeyleri duymamak,bazı şeylere sabretmek iyi bir başlangıç olabilir diye düşünüyorum aynı zamanda :in:

Moral olmasını istiyorlarsa bisiklet yarışlarını izlesinler. Ben giyiyorum. Bisiklete binerken benimle dalga geçen adamın değil benim totom acıyor. Kimse kusura bakmasın. 50 - 60 yaşındaki göbekli abilerimiz bile giyiyorsa bizim sorgulamamız normal değil..

kaskı da öyle sahilde giderken takmam yarış bisikleti kullanmıyoruz sonra bu kask olayını çok abartıyorlar motosiklet kullanmıyoruz arkadaş ya 10 km hızla giderken düştüm kılıma zarar gelmedi daha hızlı gidip de yarış da yapmıyoruz ki.

@Ekrem Yılmaztürk

öyle olduğu için böyle olduğu için ne farkeder isterse etek giyer isterse kot isterse şort ne farkeder toplumsal baskıvs gibi nedenlerden farklı olanı herkesi rahatsız etmesi benim sorunum değil...

@İsa İhsan Akdoğan

Hiç bayır aşağı 35 km hızda düştün mü?

@İsa İhsan Akdoğan

Arkandan gelen araç 10km + hızla sana çarptığında acaba aynı sözleri yine söyleyebilicek misin çok merak ettim

şimdi şöyle bir durum var tayt giyenler kot giyenlere şort giyenlere garip bakıyor bir de bisiklete binmeyenler var onlarda tayt giyenlere garip bakıyor bu zincirleme bakışlar sürekli devam ediyor.

@ebubekir sözbir

kafana saksı düşüp evden çıkıp ölmeyeceğin ne malum o zaman yolda yürüken de kask tak arkadaşım böyle de mesajlarımı alıntılama lütfen tartışma amaçlı girmiyorum foruma bazıları gibi 15 günde bir bakıyorum bazı forum da yazılarıyla hakerete varan yorumlar yapan üyeler sayesinde...

@İsa İhsan Akdoğan
Lütfen bu videoyu sonuna kadar izleyin. Yavaş çekimde önce neresini çarpıyor? Dikkat ediniz lütfen ve kask takınız..

arkadan 10 km hızla bana çarparsa ben yapıcağımı bilirim o kişiye...

sen öyle düşünüyorsan tak seni tutan yok...

30 yaşıma gelmişim bana mı öğreteceksin...

her seferinde aynı mesajlar birbirinin kopyası bir daha da yazmıyorum istediğiniz kadar alıntılayın

motosikletten kaç defa düştüm ölseydim çoktan ölmüştüm kaç defa trafik kazsını atlattım araba kullnırken kaskım yoktu ona bakarsanız araba kullanırken de kask takmalıyız.

şimdi ona da kaporta var koruyor derler arkadan tır çarparsa o kaportalı arabaya dümdüz olursa trene çarparsa nasıl korunacak...

@İsa İhsan Akdoğan

Konuyu kirletmeyiniz.

tayt tek giyen giyer çekinende üstüne şort giyer ne olacak sanki
bazı arkadaşların dediği gibi görüntü kirliğine gerek yok kendine güvenen giyiyor zaten :D

@Mehmet H.

Maalesef aynı performansı ve re mez.

Geri