Scudo Sports

Bütcem 660 tl civarı kararsızım

MehmetÇulha

Aktif Üye
Tepki
14
arkadaşlar 660 tl bütçemm var igman alayım dedim sonra vaz geçer gibi oldum siz bi yardımcı olurmusunuz bi yardımcı olursanız bisiklet konusunda

Scudo
salco igman toplayabilirsinde istersen biraz zor olur ama

ya babamlada yaparız da ben v frensevmiyorum o kadar igmanın hidrolik olması hoşuma gitti

v ren şu anda bi bisikletimde kullanıyorumda arka fren tutmuyor ne yaptıysam ve yay bozulabiliyor o zaman ben çığrından cıkıyorum :D

V fren ayarları iyi yapıldığında ve kaliteli papuclar kullanıldığında gayet de iyi tutar..

Ayrıca kullanım yerinizi söylerseniz ne tip arazi olduğunu hangi freni seçmeniz gerektiğini de söyleyebiliriz.

@MehmetÇulha

siz sorun yaşıyor olabilirsiniz ama normalde saat gibi işleyen bir fren sistemi :) ayrıca ''atölyemiz'' bölümünde bununla ilgili konulara bakarak veya yeni konu açıp soru sorarak tamir edilebiledek birşeyse düzeltebilirsiniz freninizi

@Sedonaci_Baba

her türlü arazi tipinde kullanıyorum valla aydında şimdi öle ahım şahım bi bisikletci yok adam ne takıyor bilmiyorum acıkcası ama adama diyorum en iyisi olsun diyorum takip ediyorum nasıl yapıyor ediyor filan

30-50 tl ye abs li pabuçlar var al bakalım bi noluo :D ben kullanmadımda kullananlar öle dio :D olmazsa hidrolik fren seti alırsın para bulup.

@ozan erdem
,

ya mesela ilk aldığımda bisikleti tıkır tıkır çalısıyrdu hatta ön fren o kadar iyiydiki takla attım :D ama sonradan sorunlar olustu filan

peki bi bisiklet öneriniz var mı :D

Her arazide kullanıyorum demişsin demekki çamurda falanda kullanacaksın?

Eğer öyleyse disk tabiiki daha avantajlıdır ve bu civardaki fiyatlara en iyi disk frenli olarak da igman'ı bulabilirsin. Diğerlerininki mekanik zaten genelde...

Yok çamura girmeyeceksen bence boşa taşıma derim diskleri 711-741 al sedona ;)

@Sedonaci_Baba

size şöle diyim 7-8 km gittikten sonra dağlık bi araziye ulaşıyorum ve çamura filan giriyorum garanti ve hemde yolda hızlı da gitmek istiyorum 7-8 km yolu kısa süre almak istiyorum ve ben bisikleti bi beyaz eşyacıdan getirtirtcem çünk aydında bisiklet satan ve bisiklet konsunda uzman bi yer yok

@MehmetÇulha

O zaman İgman'dan yanayım hem hidrolikli. Mekanikler ağır olup sorun da çıkarır size.

@MehmetÇulha

(link)

(link)

(link)

Bütçe çok kritik bir yerde :) 800 gibi rakamlara ulaşsa çok daha sağlam kadrolu bir bisiklet alabilirsiniz örn: (link)

@MehmetÇulha

geotech neon
corratec mayon
salcano astro
whistle niwok
bianchi toledo
bianchi rombo
bianchi homeros
sedona 711
sedona borla
kron xc 500
kron xc1000
sedona 721
drag .......
specıaled hardrock (ikinci el)
carraro grunge
carraro daytona
geotech ascent

bunların içinde ısrarla önerdiklerim:
sedona 711-721
carraro daytona
sedona borla
corratec mayon
geotech ascent
kron xc 1000
drag
whistle niwok

bunların içinde tipi hoşuna gideni al igman insana çekici gelebilir ama parça kalitesi ve frenlerin kalitesi düşük ve fazla masraf çıkarabilir ama yinede sen bilirsin içine sindiyse al ama yukarıkaleri şiddetle tavsiye ederim:) :)
biraz uzun ama neyse:D :D :D

@Furkan köleoğlu

sizede cok teşşekkürler emeğimiz için gerçekten bakması bile baya sürecek benm için :D

Mekanik disk var işte bütçeniz daha yukarıda olsa hidrolik diskli daha iyi bir bisiklet olabilirdi ama mekanik diske hiç bulaşmayın.

Geri