Scudo Sports

Bütçe sınırlı acill yardım

Hilmi Er

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Bianchi
Yol bisikleti almak istiyorum max bütçem 700tl 20 lira bile üstü olmuo :(
Biraz baktım bu fiyata salcano xrs 800 var baya araştırdım ama fazla bilgi yok forumlarda triban 3 bulamıyorum ucuza yada slr 200 kış mevsimindeyiz fiyatlar hala aynı sizce xrs 800 çok mu kötüdür kullananlar memnun gibi sadece servisten şikâyetçiler benim yasadıgım yerde ise en iyi servis salcanonun servisi
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :islik:

Scudo
xrs 800 istediğin zevki vermeyebilir sonuçta giriş seviyesinde bir bisiklet

Dediğiniz gibi giriş seviyesi bir bisiklet ama düzgün gitsin yeter bana kullanan biri olsa ona danışmak isterdim

xrs 800 veya triban 3 alacaksınız hilmi bey.
yazı-tura bile atabilirsiniz.

bu 2 bisiklet hakkında yapılacak pek yorum yok, 700 liraya, 700 liralık köfte alacaksınız. siz de farkındasınızdır

Triban 3'ü çok az deneme şansım olmuştu gerçekten çok akıcı bir bisiklet..Yakındaki bir Decathlon bayisine gidin denemenize izin verirler..

tribanda mcroshiift aktarıcı var salcanoda shimano 2300 serisi...
xrs 850 alman daha mantıklı olabilir 3400 sora var üzerinde

ama en iyisi 2000 civarı para biriktirip 105 li set alman

@adnan kahveci

Adnan Bey arkadaş 700 tl bütçesi olduğundan bahsetmiş. Hadi bütçeni 1000 tl ye çıkar ikinci el sora 3300 yada 3400 setli bir bisiklet al deseniz tamam. Ama 700 tl ile 2000 tl arasında neredeyse 2 kat fark var. Eğer arkadaş 2000 tl bütçem var deseydi ben direk git mosso 722 105 al derdim mesela. Ancak 700 tl bütçeyi 2000 tl ye çıkarabilmek zor. Ki arkadaşta çıkaramayacak ki 700 tl civarı bir bisiklete yönelmiş. Benim tavsiyem hiç düşünmeden triban 3 almasıdır. btwin markası kadro maşa gidon gidon boynu sele borusuna ömür boyu garanti veriyor. Arkadaş bir sıkıntı ile karşılaşsa bile en azından bir güvencesi var. Ayrıca triban 3 lerde microshift vites sistemi var. Ki bu arkadaş için bir avantaj. Çünkü microshift vites sisteminin kullanımı 2 tuşla vites değiştirdiği için diğer markaların sistemlerine göre daha kolaydır. Alışması daha kolay olacaktır. Salcano daki 2300 setle arasında arasanız bir fark bulamazsınız. Ki bence triban 3 kadro yapısı bakımından xrs 850 den de daha iyidir. Sadece sora 3400 seti yönüyle salcano üstün olabilir. Ancak en azından yol bisikleti görünüşü var. xrs 850 mtb kadronun üzerine drop bar gidon takılmış bir bisiklet gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: gok
Geri