Scudo Sports

Butce 3000 TL Merida & Ghost?

O kadar para vermeye değer mi ilk önce onu düşünün. Sonra da muadil donanımı barındıran daha uygun fiyatlı modellere bakın. Salcano olur, carraro olur vs. Kadro gerçekten de önemli bir parça ama diğer donanımların toplamından daha önemli değil bana göre...

Scudo
@onat98

Yani salcano mu diyorsunuz? Sram mi shimano mu sorusuda tartisilir birsey bu bisiklet icin.

Merhaba,senin yerinde olsaydim hangisini begendiysem onu alirdim,Ghost guzel kadrolar yapiyor ama Merida daha guzel bence.Merida alacaksan; kackarbisiklet.com

salcanonun yüazüne bile bakma 3000 tl verip salcanoya binmem hayatta ki zaten ya kadrosu hatalı ya da donanımı defolu 3000 tlyi gözden çıkardıysan evladiyelik bir kadro seçmen gerekir marka yelpazeni bence biraz daha genişlet trek olabilir specialized olabilir gian olabilir marin olabilir seçenek çok ama salcanodan uzak dur

Salcanoyu gectim zaten, Trek 6500, Focus Black Forest 3 suan arastirdigim modeler.

Ghost a gelince hersey 10 numara ancak kimse onermiyor anlamiyorum, Almanyanin alt seviyesi deniyor dogrumudur?

Geri