Scudo Sports

bütçe 1800 TL MTB öneri ?

barkın 52

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Bianchi
ben 2013 sedona 751 düşünüyorum ama başka model de alabilirim . sağlam ve göze hitap eden bişey istiyorum :)

Scudo
Belki okuyanlar su an bana kizar yada soylenirler amma lafini ettin su RockRider 8.1 in diye:))

Ama sedonalarin 2013 modellerini gorme firsatim oldu.Yalan ok kadro tipleri hosuma gitti kiminde ise renkleride hostu.Ama ne varki donanim anlaminda RockRider 8.1 i gorup deneyip ve fiyatini ogrenince fikrim degisti.Ona emsal bir bisiklet aradim ama 2600 liranin altinda bulamadim.

RockRider 8.1 2012-2013 (internette fark goremezsiniz.Her iki yil modelindede aynisi gorunmekte) kadrosuna resimlerden bakiginizda ihlas-bisan vari yada tazi gibi zayif celimsiz bir goruntu goruyorsunuz.Tabi her resimde degil.
Fakat deneme firsatimin oldugunuda soylemistim,resimlerdeki gibi degil.Renk uyumu kadro sekli benim cok hosuma gitti.Hosuma gitti derken hem begendim hemde resimlerdeki gibi celimsiz degil.

Incelemenizi tavsiye ederim.Bu fiyat araliginda bence kiymeli bi alternatif.Ses ve sinema sistemlerinden gelen bir aliskanligimdir f/p urun secmek.Bu yuzden RR 8.1 i boyle adlandirabilirim.f/p.

He tabiki f/p baska bir urun var ise bilmedigim,arkadaslar paylasirsa hem size cevap hem bana bilgi olacaktir

teşekkür ederim ama sanki sedona 751 daha cazip geliyor . :)
başka önerisi olan yok mu ? peki sedona 751 2013 hakkında ne düşünüyorsunuz . sizce alınmaya değer bir bisikletmi ? :)

Daha bugun gorme firsatim oldu. Kotu bisiklet diyemem.Bunu hic bir bisiklet icin demem,diyemem.

Ama kiyaslama yaparken birbirine olan artilarini eksilerini soyleyebilirim.Ben size fikir vermek icin sorsam neden 751 size daha cazip geldi?

rock ider 8.1 in fiyatı ne kadar . bir de rock rider 8.1 in sedona 751 den üstün özelliği nedir ? söylerseniz sevinirim :)

Henüz alalı 20 gün olan kendi bisikletimi önerebilirim,(link)

(link)

bu olabilir ama fren takımı tektro biraz dandik...

@barkın 52

Ben rockrider 8.1 i öneririm.Çünkü rockrider sram x7 vites takımı kullanıyor ve fren leri avid elixir 3
Ama sedonanın vitesi sram x5 ve frenleri avid elixir 1
Yani rockrider al derim... Avid Elixir 3>Avid Elixir 1 Sram X7>Sram X5

@barkın 52

Ustun ozelliklerini yazmakla beni yorma:) Ama senin icin asagida kalan ozelliklerini yazayim dicem ama hepsi ustun:) Saka degil.Maşasından tutta aynakol,fren,vites.Daha varsa sayayım

Ama cok begenıyorsan bence hiç kastırma gıt al 751 i.Hic rockrıder falan ugrasma.zaten az stok kaldı.Bana kalmayacak yoksa :))

Geri