Scudo Sports

Bursalı MTB'cilere öneri

JamesFord

Aktif Üye
Tepki
141
arkadaşlar merhaba, yalova yolunu bilirsiniz dürdaneden sonraki yalova istikametindeki iniş kısmında yolun ortasındaki su kanalını farkettiniz mi bilmem baya geniştir yer yer hoplamalı zıplamalı kısımları mevcut, sağ solu bariyerlerle koruma altında, belki biraz riskli belki biraz uç bir fikir fakat oraya ilk defa bisikletle aşağıya doğru inme perspektifinden baktım gözüme baya eğlenceli göründü şahsen, yapanın olduğunu sanmıyorum ama yazmadan edemeyecektim, bilen neyi kastettiğimi anlar, denemeli miyiz bilmiyorum ama düşüncesi baya eğlenceli :D ama cidden o kadar sağlı sollu işlek bir yolun ortasındaki su kanalını kullanmak riskli gibi duruyor, denemenizi tavsiye etmiyorum yanlış anlamayın, sadece böyle bir yer mevcut ve oradan aşağıya kaydıraktan kayarmışçasına inmek eğlenceli göründü gözüme :D

Scudo
@JamesFord
Hocam dediğin yolu bilmiyorum afyondayım ama öyle bi anlatmıssın ki gözümde canlandırdım ve şuan son surat aşağı iniyorum hoş bi duygu ama işte aması var biraz tehlikeli :)) kırkmayalım kafamızı gözümüzü başka yollara sevdalanalım lütfen :D

teşekkürler verdiğin bilgi için

@V3DAT aynen öyle ama çok çekici ya :D

@enes dökmen abi aman diyim bak gözünü seveyim söyledim ama kendine çok güvenmiyorsan riskleri tam gözden geçirmeden yapma, ayrıca yapacaksan bile riskleri gzden geçir, yalnız sürme orada ve en önemlisi, gideceğin yolu baştan sona bir yürü, neresi çukur, neresi boşluk iyi bak bazı yerlerde 70-80 santim droplar yani boşluklar var, bisiklet faktörü de çok önemli, herşeyden önce sağlık gelir unutma, ayrıca fullface kask olmadan yapmamalısın

@JamesFord
hem insanların aklına düşür sonrada aman abi yapma de :D ben bile afyondan kalkıp gelmek istedim bursalı dostları düşünemiyorum :D

ali osman sönmez okuluna giderken yalova yolundan gidiyorum zaten. oradan ilerleyip bakıcam oraya

@V3DAT abi yemin ediyorum paylaşmasam içimde kalıcaktı :D ama böyle bir öneriyi yaptıktan sonra insan aslında sorumluluğun farkına varıyor, şöyle 3-4 kişi birlikte yeterli ekipman, yeterli teknik, tecrübe ve sağlam bisikletle yapılsa inanılmaz zevkli olur fakat bayır aşağıya anayol birde araba unsuru var o bariyerler yeterince korur mu o da bir sorun

@enes dökmen benim okulda gemlikte sağolsun uludağ üniversitesi fakültemizi gemliğe yapmış ne alakaysa, o yüzden gemliğe kadar yalova yolunu ezberledim artık her gün git gel yapmaktan

@JamesFord eyw abicim :D müsait bi zamanda fotoda yüklersin görürüz bu sayede bakalım belki burdan birkaç arkadaş toparlanır atılırsınız maceraya :)

@V3DAT yarın okula giderken veya dönerken fotoğrafları çekmeye çalışıcam bakalım iyi düşündün abi, fotoğrafla daha ayrıntılı inceleme fırsatımız olur

Geri