Scudo Sports

Bursa'dan Uludağ Otellere çıkış...

@ytse_jam

Merhaba Fatih.
O yol benimde gözüme çarpıyor her sabah. Tabiki çıkalım beraber. Evet o yol teleferik istasyonuna kadar çıkıyor.
Evet Bursa , Bursa , Bursa ... :)

@edi55

Sevgili Ediz aslında , araba ile çıkmak daha zordu sanırım. 3 tane yoldan çıkmış araç gördüm, bir tanede kaza ( benim yaptığım değil ) Seni aradığımda sırameşeler istasyonundaydım, aşağıdaydım yani. Ana kamptan destek verirsiniz diye haber vereyim dedim.
Ben inanıyorum kendime. Ama "hafif yokuş var" cümlesine göre ayarlayınca bedeni ve tam tersi çıkınca biraz moral kaybı oluyor. Aslında beni mudanya gezisinde geride bırakan şey öğle yemeği olayıydı. :)
Simitle gezi olur mu yahu ?
Senin gibi çıkınca bir yere balık yiyeceksin.

:)

@ismailağıllı

Teşekkür ederim. Forumun gelişimimize, bilgi bilgi birikimimize, gezi yapma isteğimize, tanışmamıza yaptığı katkı gerçekten çok fazla.
Selamlar.

@H.Can DEMİREL

Ulaşılacak bir nokta olunca kolay geliyor zorluklar. İmzamda yazdığı gibi nedeni olan nasıla katlanır. Uludağ tabelasını ( rakım yazan ) görünce tüm yorgunluğum gitti.

Selamlar

@felis911

Ben de teşekkür ederim.

@seko123

İstanbul demeyin bana. :)
Teşekkür ederim, daha güzelleri vardı akşam güneşinde inerken ama durup çekemedim.

@bedo

Bursa da yaşamak gerçekten ( istanbuldan sonra özellikle ) göz ve gönül açıyor. Bizzat yaşmak için bekleriz bir gün.

@Aydın

Teleferikte bisiklet taşımak tabiki serbest olmalı .
Ancak uygulama daha çok günlük kalabalık sayısı ile orantılı olarak değişiyor. Yaz aylarında teleferiğe çok talep olduğundan almayabiliyorlarmış. ( bisikletin bebek arabası, veya tekerlekli sandalye gibi ayrılmaz bir parçamışz olsuğu fikri yaygın değil tabiki )
Ben sizin sorunuz üzerine tesisin telefonunu bulup sordum.
Genelde sabah saatlerinde az insan olduğundan sorun olmayacağını söylediler.
Çok sayıda bisikletli aynı anda binmek isterse ve yolcu çoksa alamayacaklarını söylediler.
Ben tesisin telefonunuda yazayım size , geleceğiniz zaman ararsınız 0 224 327 74 00. Bisiklete ücret almıyorlar. Gidiş dönüş 6 ytl.
Uludağ minübüslerinin üzerindede çıkarabilirsiniz bisikletlerinizi( genelde tavanda bagaj oluyor ) kıyabilirseniz tabiki.
Ben bisikletimden çok çok pahalı tutan dağcılık malzemelerimiz ile dolu çantalarımızı koyuuyorum bazen.

Selamlar.

Scudo
Soner'cim
Güzel bir gezi, güzel manzaralar ve güzel konular.
Ama sende kar üstünde bizleri yerinde oturamaz hale getirdin. İnan senin şu karlı gezini gördükten sonra, hiç olmazsa bir kere bile olsa, kar üstünde bisiklet sürmek lazım diye düşünüyorum. Tabi biz Antalya'da yaşayanlar için biraz zor bir macera .
Ellerine ve ayaklarına sağlık.
Sevgi ve selamlarımla

Sevgili Soner yüreğine saglık.Büyüleyici bir atmosferde bizleri sarsan bir seyir yaşattın.
Büyük zorluklar çektiğin bu seyrinde bizler seni burdan izlerken,seninle birlikte mücadele ettik.Bununla da yetinmeyip seninle birlikte güneşin sancılı doğumunu,istekli ama narin ve hüzünlü batışını izledik.
Her bir kilometre de bir elli metre yükseldiğimiz için kendimizi senin kadar mutlu saydık.O da yetmedi senin kadar bizleri da büyüleyen karlarla kaplı çamları izlerken karışık duygulara büründük.En önemlisi hedefe kilitlenmenin getirdiği bütük başarıyı ulaştığımız noktada seninle birlikte bizlerde yaşadık.Zirveden inerken elimiz ayagımız herne kadar bizi tutmasada güneşin batışına tanık olmamız birçok yerimizi eritmeye yetti.

Sevgili Soner sen güzel insanı bir kez daha yürekten kutluyorum.Bizlere yaşattığın tün güzellikler için içten teşekkürler.
Tüm güzellikler sizlerle olsun.

'''Birgün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

@theasfalt

Sevgili Soner.Az önce kankam Serkan bendeydi.PC de epey dolanmıştı.Çıkış yapmadan girdiğimden onun adına yazmış bulundum.Aynı duyguları güdüyoruz.

Sevgiler...

'''Birgün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

evet yine farklı bir gezi
merak ettim yıllık gezi km nekedar
resimler icin teşekkür
selamlar..

@rahmankarataş

Km saatimi takalı 3 ay kadar oluyor. 700 km kadar yaptım sanırım. yıllık 2500 kadar olduğunu sanıyorum.
Karadeniz gezinizde şimdiden başarılar dilerim.

@candede

O günü iple çekeceğim. diğer mesajı okurken sizin yazdığınızı anlamıştım zaten. Kendinize has bir üslubunuz var . Farketmemek mümkün değil.

@theasfalt

Duyarlı ve içten cümleleriniz için teşekkür ederim. Duygularımın tercümanı olmuşsunuz, ne hissettiysem yazmışsınız. Ben de ne yazdıysanız hissettim.

@byloft

Teşekkür ederim.

@Ender Alıcıoğlu

Ahh Ender abi. ben Antalya ya gelemeyince, kendimi dağlara vurdum . Ne yapayım başka. :) Ben de diğer arkadaşların kar üzerindeki yolculuklarını okuyunca düştüm yola zaten.
Sizinde ellerinize ayaklarınıza sağlık.

İnerken düştüğümden yazının sonunda bahsetmiştim. Geziden sonra karanlıkta eve geldim ve ayaküstü yaptığım kontrolden başka bisiklet ile hiç ilgilenmemiştim. Geçen gün zincirini temizlerken sol pedalının kırık olduğunu farkettim. Sonra resmini koyarım.
Demekki düşerken darbenin büyük bölümünü pedal almış ve kırılmış. Ben de karanlıkta farketmemişim. İniyor olduğum içinde ayağımın altında hissetmemişim. Hoş soğuktan bir şey hissedecek durumda değildim zaten :)
Gidonunda tamamen ters döndüğünü düşünürsek, bu iki parça düşüşümü yavaşlatmış olmalı.
Gerçi 10 gün sonra hala dizimde morluklar var.
Dönülen yöne doğru olan pedalı havaya kaldırmanın faydasını görmüş oldum böylece.

çok güzel bir gezi olmuş..fotoğraflar anlatım mükemmel...bende ahmetle(nicaleus nicki olan)mollaarapın ordan uludağa çıktık ama hedefimiz hüseyin alan piknik yeriydi.çünkü o zamanlar bisikletlerimiz hem çok ağır hem de parçalarımız eksikti...birgün hep beraber gideriz..

Bu arada ytse_jam nickli arkadaş bize yakınmışsın bende namazgahta oturuyorum...maksemdesin sen heralde??

@alphathief

evet, maksemdeyim ben. dün sizin oralardan geçtim bisikletle zeyniler dönüşünde...

@by_cix

normal lastige benziyor by_cix. bu arada karda kullanmak aslinda tahmin edilenin aksine cok da zor deildir hatta super keyiflidir. sadece kar yumusak kar olmamali ve frenleri kullanmamayi ogrenmelisin. karda lastik inceldikce santimetre kareye dusen basinc arttigindan yol tutusu ayni oranda artiyor.

@beverly

Sabri ye katılıyorum.
Kesinlikle zor değil. Zor olan ( ukalalık olmasın ama, sadece bu gezi için söylemiyorum ) yola çıkmak.
Çok uğraşmayın lastikti, slime ağırlık yapıyormuymuş, kaskın gölgeliğini takmayınca 12 gr hafifliyormuş falan filan , yola çıkın arkadaşlar.

@trial_edy

teşekkürler.

@vefa

Öyledir kendileri. Adı gibidir gerçekten. Sisi ve soğuğuda uludur. :)

Hocam, bir ceza da bu topiği geç farkettiğim için çekmek istiyorum, mümkünse tabi:eek: sizi yorcam biraz:)

Merhaba,
Muhteşem bir gezi, çok güzel bir anlatım ve aynı güzellikte fotoğraflar. Gerçekleştirdiğiniz için tebrik, bize aktardığınız için teşekkür ederim.

Bisikletle böyle bir geziyi gerçekleştirmek -hem de kışın- gerçekten çok büyük bir takdiri hak ediyor çünkü...

Not: Yazınızı okuyunca kayınpederimle 4-5 sene önce bir ramazanda oruç oruç yürüyerek Uludağ'a çıkıp (araç yolundan değil) inişimiz hatırladım. (Eşim Bursa'lıdır da... )

@ataruh

ilahi Soner yine dokundurmuşsun ama kesinlikle haklısın, önemli olan; gözünü karartıp yola çıkmaktır.

Ellerinize sağlık Ataruh fotolar çok güzel.
Üşenmeden bu geziyi bize de yaşattığınız için teşekkürler...

abim bu ne böyle dizi filmi gibi yaw uludağa çıkasım geliyor :) abi gerçekten süper olmus hakkaten gezi yaptım diyebilirsin şimdi.. tekrar tebrikler ve boz geziler
bu arada ufak kaza için geçmiş olsun umarım bir sorun yoktur vücudunuzda
ayrıcaa.. bu yazıdan anlıyoruz ki kasksız ve gerekli deiğer tüm donanımlarımızı yanımıza almadan evden dışarı çıkmıyoruz
iyi aksamlar

Geri