Scudo Sports

Bursadan kadıköye gideceğim yol tarifi alabilirmiyim?

Tepki
1
Bisiklet
Lapierre
Merhabalar bisiklet dostları,

Haftaya bisikletle Görükle-Bursadan İstanbul Kadıköye gitmek istiyorum. Bursadan istanbul anadolu yakasına geçebilmem için nasıl bir güzergah izlemem gerekiyor?

Not: Daha önce hiç İstanbula gitmedim

Scudo
Hocam direk budo ya bin o gitmesi lazım kadıköye

Ben öyle yapmam diyorsan. Kabataşta inersin gemiden. Oradan eminönüne geçersin. Eminönünde binersin vapura kadıköye geçersin. Eminönü- kabataş arası bisikletle beş on dakika civarı

@Anıl Bakkaloğlu
hocam eğer gezi amaçlı gidiyorsan bir sonraki hafta eşlik edebilirim size.

2 ay önce bu rotanın tam tersini yapmıştım :) İstanbul'dan Bursa'ya pedallayarak gittim Bursa'dan feribotla tekrar İstanbul'a döndüm. Eğer sürerek gitmeyi düşünüyorsanız denizi solunuza alıp gelin. Ben de ilk defa gitmiştim yolu hiç bilmiyorum denizi sağıma alıp geldim Bursa'ya :)

Merhaba,

Eğer Mudanya'dan BUDO ile giderseniz Kabataş'ta ineceksiniz. Oradan Eminönü'ne kadar bisikletinizi sürebilir ve ardından Kadıköy vapuru ile Kadıköy'e geçebilirsiniz.
Diğer bir seçenek ise İDO ile gitmek. İDO sanırım Kadıköy'e yanaşıyor. İDO'nun Yenikapı'ya da yanaşıyor olması lazım. Yenikapı'dan Marmaray'a ile Kadıköy'e geçebilirsiniz. Sadece Marmaray'a bisikletin kabul edildiği saatlerde gitmeye dikkat edin.

(link)

(link)

Artık tercih size kalmış :D

Budo ile Kabataş'a geleceksiniz oradan yaklaşık 2 km sürüp Beşiktaş iskelesine geçip Kadıköy'e gideceksiniz.

@Mehmet D.

Çok iyi olur hocam. Ama gideceğim tarih henüz belli değil. Eğer haftaya gidersem mutlaka forum üzerinden size geridönüş yaparım. Beraber pedallarız ;)

Cevaplar için sağolun beyler. BUDO ve vapurlara bisikletle binmek güvenlimi ve serbestmi? Birde fiyat tarifesini nasıl uyguluyolar. Mesela bisikletle giildiğinde çift kişilik fiyatmı ödüyoruz? varmı öyle şeyler? Bide direk görükleden yalovaya pedallasam ordan idoya binsem nasıl olur önerirmisiniz o güzergahı?

İdo , ilk olarak Yenikapı( Avrupa yakasında )'ya yanaşıyor ardından Kabataş( Anadolu yakasında )'a yanaşıyor.
Bende 2 mayıs günü boğaz geçişi için İstanbul'a gitmiştim.İdo'nun internet sitesinden aldım bileti.Zaten alırken size 2 seçeneğide sunuyor.
İdo ile giderken bisikleti götürmek bence güvenli ancak yanınızda bir kilit bulundurun bisikleti vapurun demirlerine bağlıyorsunuz.Serbestlik olarak , bisikleti alıyorlar bagaja koymuyorsunuz zaten.Dışarıya kilitliyorsunuz ve yolculuk sırasında dış alanlara çıkış yasak yani birisi bir şey yapamaz.Ve son olarak ayriyeten bir fiyat ödemedim.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Bakkaloğlu
@Anıl Bakkaloğlu
hocam beraber gidelim. İstanbulda iki yıl kalmışlığım var rahat olun :D

Geri