Scudo Sports

Bursa'da Toplu Ulaşıma %125 Zam!

Bursa'da herşey normal geliyor artık bana...

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Scudo
Neyse sıkmayın canınızı gençler dünya liderimiz hemen halleder.

Bence olacak şey şudur ki.... İlk önce %125 zam yaparak halkın tepkisini aldıktan sonra zammı %30 indirip uzlaşacaklar. Tabi bu arada %30 zam bize girmiş olacak. Amaçta %30 zam yapmak zaten. Ama rn başta %30 deseler yine tepki alacaklar, halk çok zeki olduğu için %125 den %30 a düşünce bir sevinecek ki Sormayın!!!

• Beğen
@ykaya
Bisikleti olmayanlar düşünsün yanlış bir yaklaşım.
Herkes çocuğunu okula servisle göderemiyor.kuralların hiçe sayıldığı ülkemizde ben evladımı okula bisikletle yollayamam..
İşin ucu herkese dokunuyor sadece bisiklet kullanmayanlara değil.

image.jpg

@Kudret Kurtcebe

abi olay zaten buna vermeyin şuna verin değil. ben de her oy attığımda elim titreyerek atıyorum, ama ortada çok yanlış giden şeyler var be bunun bedelini ödemekten vatandaş olarak çok sıkıldım. Yoksa üç aşşağı beş yukarı hepsi aynı. Ama sürekli yanlış yapan birisi varsa değişecek ve başkası yerine gelecek...
neyse belki hayırlı olur da insanlar biraz bisiklete yönelir...

• Beğen
Bu boykot işini büyütüp çok uzun hatlar olmayan yerlerde duraklarda 15 dk bekliyip toplanılıp o hat üzerinde yürüyerek ulaşımı gerçekleştirmek(metro raylarından bahsetmiyorum) aslında çok dikkat çekici olabilir birazcık örgütlenme lazım, a little bit, uffacık :)

@q-bert

Aynen zam taktikleri bu..
Sör Mehmet Şimşek yııılardır biriken işsizlik fonundaki buharlaşan para için 'yol köprü oldu' deyip arkasındanda zammı gömmüştü sonrada zamlı tarifeden (!) tekrar indirim (bindirim) yapmıştı.
Yani her türlü yine varandaşa kaçmıştı..

konu yine siyasete gelmiş. spor dan tut çoğu dalda zenginle fakir arasında uçurum var.
euro 2016 ya katılan ülkelerin aldığı primler
http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/kok/2016/06/23/kralspor3986.jpg

almanyanın şampiyonluk primi 300.000 euro olarak belirlenmiş. adamlar şampiyon olsalar bizim turnuvaya katılma primimizden bile daha az para alacaklar

@Nyusha
Konu tabikide siyasete gelecek.
Biz 30 tl lik seleyi övedururken onlar ceylan derisinden yapılmış meclis koltuklarını terletiyor diye beğenmemekteler.
Belediyenin kasası boşalmış neden acaba ?!

Arkadaşlar, "madem oy verdiler beter olsunlar" yaklaşımına katılmadığım gibi demokrasiyi sadece oy vermek olarak gören arkadaşları da özür dileyerek kabahatli buluyorum. Elbette ki bisiklet de çözüm değil ki idareciler her şeyden soygunu yapıyorlar. Yani bisiklet sür, yine kaçamıyorsun ki fahiş zam ve vergilerden.
Peki ne olacak? Elbette örgütleneceğiz. Üniversitede, fabrikada, tarlada, sokakta... Nefes aldığımız, yaşadığımız her yerde.
Madem tüm işi biz yapıyoruz, o zaman neden başkaları bizim adımıza karar verip üzerine bir de bizi soyuyor?
Haklarımızı bilmeli, mücadele etmeli, sesimizi duyurmalıyız. Candan arkadaşımız güzel.bir konu açmış ancak tek başına güçsüz kalırız sistem karşısında. Bir, on, yüz, bin olacağız; değil toplu taşıma araçlarına binmemek, gerekirse o taşıtların tek bir santim gitmesine engel olacağız.
Böyle böyle olur bence.

Hepinize sabır diliyorum.

Geri