Scudo Sports

Bursa'da şiddetli rüzgar

ATALAY16

Forum Bağımlısı
Tepki
1.873
İsim
Fatih Mehmet ATALAY
Bisiklet
Sedona
bursa da ki arkadaşlar bu gün ve yarın hava pert felaket rüzgar var tur a çıkmamanızı şiddetle tavsiye ediyorum bne az önce geldim pişman oldum çok savuruyor arka lastiği de patlattım bir de onunla uğraştım çok lanet bir gündü :)

Scudo
Evet rüzgarda çıkıyor musunuz gibilerinden birşeyler konuşuluyordu bir ara.Bu havada bi uludag yapılır yarın sabah.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ben bursaya arabayla zor gittim. Arabayi savurdu arabamdan soğudum :)

• Beğen
Eyvah eyvah yarın tura gidecektik 5-6 kişi bakalım buluşunca karar veririz gidelimmi gitmeyelimmi.

Arkadaşlar selam bizde aynen yarın binelim diyordum .İstanbulda bugün çıkan varmı acaba?
İstanbulda nasıldı acaba sıkıntı yaşayan oldumu?

Valla dediğiniz gibi bursa savuruyo şuanda. Aman Aman dikkat.

Bizde bugün 30 km sürdük. çok şiddetli rüzgar var bi ara gidonu zor tutuyorduk dikkat edelim

Bugün aynakolum hiç yere 90 derecelik açıyla bakamadı :)
60-70 derecelik bir sürüş yaşadım uzunca :)

• Beğen
Pazar günü yanı yarın İstanbuldan 2 kisi tur yapacaktık daha 1 hafta oncesınden kesinleştirdik hava bozdu bursa turumuz iptal oldu

valla suan bende ciksammı diye düşünüyorum :)

@Barış TURAN kaçta çıkacaksın abi

Biz dün Gölcük-Yalova yaptık. Karamürsel den sonra baya rüzgar vardı, bir ara durdurdu neredeyse durduruyordu, çok zorladı ama inat ettik Yalova ya kadar gidip döndük.

@Barış TURAN mesai mi kitlediler abi çok lanet bir durum üzüldüm senin adına

öğleden sonra rüzgar 20/kms düşüyor havadurumunda öyle yazıyor galiba ben bi trilye yapıcam dün de adam akıllı gezemedim kuduruyorum şuan hava esmese çok güzel hava var ya böyle ılık ılık :agla:

Aynı zamanda motosiklet binicisi olduğumdan gezilerimizde 245kg lık makina ve üzerindeki 98 kiloluk sürücüsuyle beraber RÜZGARIN DARBESİYLE üçyuz küsur kiloluk motoru 1.5-2.5 metre şeridinden karşı şeride attığını gözlerimle görmüş biri olarak ,DOĞAYLA SAVAŞILMAZ diyorum ve haddimi bilerek ona göre davranıyorum,içinizden ne geliyorsa sizce ne şekil güvenliyse onu uygulayın ..

hava yumaşamaya başladı ben çıkıcam biraz sonra çıakcak varmı tura :)

Vallahi bende bu hafta sonu istanbulda binerim diyordum ama rüzgar izin vermedi hava güneşli güzel ama nerdeyse hiç kesilmedi rüzgar

Geri