Scudo Sports

Bursada Hidrolik Fren montajı konusunda işin ehli birisini arıyorum

Necroshine

Üye
Tepki
37
Arkadaşlar merhaba,
2008 Model XT hidrolik fren seti aldım. Ancak montajı konusunda Bursada ikamet eden işin ehli birini arıyorum. Bildiğiniz bir yer veya kişi varmıdır? Veya burdan ayrıntılı resimli bir anlatım yapacak bir arkadaşda olabilir.

Özellikle kaliper ve fren kolarının kablo bağlantısı konusunda ....

İlginize şimdiden teşekkürler...

Scudo
Bende bursada işini iyi yapan,Her aradığımı bulabileceğm bir bisikletçi arıyorum...

Görünen o ki Bursada bu konuda işin ehli kimse yok. Hatta fikri olan bile yok :rolleyes:

Bildiğim kadarıyla İsmail Aydın var Bursada aradığınız çoğu şeyi bulabileceğiniz
bir bisikletçi.
Disk fren konusuna gelince Bursadaki bisiklet kullanıcıları hafiflik meraklısı olduklarından pek disk freni sevmezler dolayısı ile rağbet görmediğinden disk frenden çok iyi anlayan birini bursada bulman biraz zor.

Mrb beyler isterseniz kendinizce cevap vermeyelim bu konulara..
ben bursadayım ve disk fren montajıyla alakalı gerekli yardımlarda bulunabilirim.2 yıldır disk fren kullanıyorum..

littlesign montaj olarak tam ne istediğini yazarmısın .. yani yağ dolumu mu yapılacak yoksa set montajı mı yapılacak.. yardıma ihtiyaç duyduğun konuyu tam olarak açarsan daha ii olur..ii günler..

@Elman TEMEL

Cevabın için teşekkürler. İstanbula taşındığım için orada hallettim. Geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayın.
En azından artık böyle bir durumda bursada ki diğer arkadaşlar size ulaşabilirler.

Tekrar teşekkürler...

Geri