Scudo Sports

Bursa'da Giant escape 1 bisikletimiz calindi

Scudo
Gerçekten çok sinirlendim. Avrupa'da insanlar bisikletini direkt bir sürü bisikletin bulunduğu yere "atıyorlar" ve hiçbir sıkıntı olmuyor. Türkiye'de evimizin kapısına kitlediğimiz bisiklet çalınıyor. Çok sinirliyim arkadaş çok!
Hiçte sandığın gibi değil Avrupa'daki durum. Hatta Avrupa daha fazla hırsızlık oluyor.

Abi merhaba. Umarım bulunur çalan kişi, çok geçmiş olsun.
Ben de Bursa'dayım markete vs. gittiğim vakit çoğu zaman bağlamıyorum bisikleti, 2 dakikalık işim var diye. Bağladığım vakitte çalınabilir ama en azından biraz caydırıcı olur diye bağlarım artık.
Sanırım sen Yıldırım'da kaybetmişsin bisikleti. Tehlikeli bir yer orası, kekolar gidiyormuş hep. Dikkatli ol abi orada mı oturuyorsun bilmiyorum ama kekonun olduğu yerden uzak durmakta fayda var.
Canını da sıkma aslında her yerde var böyle kötü niyetli insanlar. En azından hırsızla ilgili bilgi sahibisin, tez zamanda bulunur umarım bisikletin 👍

Arkadaşlar bisiklet benim. Aslında bisikleti yavaş yavaş çaldılar. Önce siboplar, sonra suluk, sonra pompa... Bir gün bunun da olacağı belliydi. Bisikleti bulamam ama o adamı bulurum. Biz yine yardımcı olursanız sevinirim.
Çok geçmiş olsun.
Gerçekten çok sinirlendim. Avrupa'da insanlar bisikletini direkt bir sürü bisikletin bulunduğu yere "atıyorlar" ve hiçbir sıkıntı olmuyor. Türkiye'de evimizin kapısına kitlediğimiz bisiklet çalınıyor. Çok sinirliyim arkadaş çok!

Oralarda da çalıyorlar emin ol. Youtube girip ara bir çok video mevcut.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
kardeşim hemen bu pazar hurda pazarına gel. bisikletler orada çoğusu çalıntı. ben gideceğim inş. denk gelir

Çok geçmiş olsun , çok can sıkıcı .. Hırsıza kilit dayanmaz derler ama bir kilit en azından her gözüne kestirmeye çalışanı engeller.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri