Hiç acele etme iyice arastir pazarliklarini yap içine sineni bulursun elbet cok alternatif yaratma yoksa insan işin icinden cikamiyor ve teslim alirken özellikle gidon boğazındaki vidaları kontrol ettir ayfin bisiklet bana rodaj olana kadar emanet tutturulmuş gidonla kullandirtmiş servise gotururken farketmistim yollarda ölüp kalmamisiz Allah korumuş
Olur aklımda bulunsun ayın 5 inde maaş alcam işte nasibse daha olmadı erken kapıyosalar maaş alınca giderim bekliyolar öyle oldumu zaten yol tarifide isterim öyle yani alınca yazarımm sana
Geçen gün Yeni Karaman mahallesindeki Aktif Pedal'a ve Dr. Bisiklet'e uğradım. Aktif Pedal'da fiyatlar yüksek geldi, Dr. Bisiklet'de de bisiklet satışı yoktu.
Tuna caddesinde Delta bisiklet var.
Fiyat donanım (üzerindeki amortisör jant seti vites vb) de kıyaslayın derim.
Bisikletlerin Çoğunluğu geotech sanırım cannondale de var.
@sonselim16
Dr.bisiklet iilk kez duydum.
Adı dr.bisiklet ama bidiklet yok.
Yeni miaçılmış acaba?.
Sıfır ve 2. el sattığı söyleniyordu, gittim, daha önceden satıyormuş, şu an ellerinde yokmuş... Bisiklet tamiri yapıyor, aksesuarlar da var. Yeni Karaman'da mobilyacı var yanında yol üstünde.
Mudanya yolunda Opet ve Shell'İn arasında Canda Oyuncak var. Bildiğim kadarıyla aynı zamanda Accell Bisiklet'in yetkili satıcısı. İçine hiç girmedim ama dışardan baktığımda baya bisiklet vardı içerde. Gidip bakılabilir. Odunluk tarafında da var Canda, ama oraya hiç gitmedim.
DR. Bisiklet daha çok yetkili servis gibi çalışır. İçerde bir kaç tane bisiklet var. İşçilikleri iyidir, öyle milletin parasında da gözleri yok. gayet makul fiyatlara güzel bakım yapıyorlar. Tavsiye ederim.
Örneğin kaset değişimi için Aydın Bisiklet 20 TL isterken onlar 5TL'yi utana sıkıla aldılar..
@Candan Biberci Evet piyasanın üzerinde fiyatlar. Yeni başlayacağım için bütçe kısıtlı. NG 650 vb. bakıyorum bu aralar, forumdan birşeyler öğrendikçe kararsızlık da artıyor tabii.
@Buğra Ünalan Evet iyi bir ustaya benziyor, birinden de duymuştum önceden. Evet, Mudanya Yolu'ndaki Canda'ya da baktım, ilgili arkadaşlar oraya da bakabilir.