Scudo Sports

Bursa'da dağ bisikleti satan yerler nereler?

koray_west

Üye
Tepki
14
İsim
Koray
Arkadaşlar 1300 1450 civarı dağ bisikleti alcam 29 jant bursada yer bilen varmı aydın bike dan başka bide kron cx 500 hd mi 1150 tl yada sedeno 810 1400 tl sizce hangisi boyum 177 m beden bakıyorumda

Scudo
kardeşim bende bursa ya taşınalı çok olmadı ama aydın bisikletten şiddetle uzak durmanı tavsiye ediyorum

Aydın Bisiklet, Aktif Pedal ve Mudanya girişinde Bursa'ya geliş istikametinde sağ tarafta Güven Bisiklet bunların haricinde bildiğim kadarıyla yok...

mudanya da güven bisiklet Hasan abiye bakmanı tavsiye ederim iyi bir esnaf

Gazcılarda Tekyızdız motor var.Carraro ve Ghost satmakta.Beşyol lambalarına gelmden Bisiklet Center var Carraro,Salcano ve Umit satmakta.Koğukçınarda Yavuz Bike Shop var.İlgili bir arkadaş.Bakım onarım üzerine iş yapıyor ama elinde çok temiz üst seviye bisikletler var.Faturalı satıyor.

• Beğen
Tepkiler: koray_west
Tekyıldız garaj tarafından girince saağdan 2.ci arada.Birde mudanya yolunda aktif pedala gelmeden dr bisiklet var.Bakım onarım üzerine ama elinde temiz güvenilir orta ve üst seviye bisikletler var

• Beğen
6.30 a kadarmış abi saolun orayada bakcam ghost varmıs 2600 e 29 jant tek o varmıs taksit yaparsalar alırım kredi kartsız

Başka yeri emsal gösterip pazarlık yap Tekyıldızla.Nakitte indirim yapıyor

@Candan Biberci
Koguk cinardaki tam olarak nerde dostum?

Aydın Bisiklet bana oldukça yardımcı olmutu açıkçası.

Koğukçınardaki Yavuz Bike Shop gazi caddesi denen yerde.Pek fazla bilinen bir yerde değil.Google map ile aratman daha iyi olur.Ben navigasyon ile buldum.Ama elinde iyi markaların 2.ci elleri var.Güvenilir yer.

@koray_west

Dostum bencede bulasma Aydin bisiklet malı satana kadar canim cicim sonrasinda burnundan kıl aldirmaz ve dikkatsiz bir ekibe sahip güven bisiklet daha iyidir

• Beğen
Geri