Scudo Sports

Bursa'da bisiklete engel

@ATALAY16 kesinlikle şeytan diyor. git orayı bisikletlilerle bas hadi bakalım sen misin fotoğraf çekemezsiniz diyen.

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Scudo
@enes dökmen dur sen kardeşim dur :) şu havalar düzelsin bakalım ben benim ifrit le bi selfie çekineyim tam ortada :)

• Beğen
Tepkiler: Enes Dökmen
Ben bu tip manyakliklar icin arada sirada minik kamerami yanima aliyorum , kimin nerede ne yaoacagi hic belli degil. Birseylerin videosu olunca insanlar meraklanip izliyorlar helede basligi duzgun yazinca cok fazla kisiye hitap ediyor. Zaten cogumuzun yasadigi gibi genelde kurumun degilde orada bulunan sahsin artistlikleriyle ugrasmak zorunda kaliyoruz . gecende yanimdan gecen adamin arabasina elimle vurdum hayvan o kdar yakinimdan geciyordu cift seritli yolda , inseydi guzel bi kavga ederdik ama basti gitti herif . videosu var bakalim internet bulursam yuklerim bnde.

@enes dökmen sizin yeşil pedal grubunu face de ekledim bahar gelsin zıplayayım sizin oraya sıkıldım artık tek takılmaktan :)

• Beğen
Ben orada değilmişim iyiki..Lose control..Görevlerinin genelde "ahkam kesmek" olduğunu zanlediyor bazıları.

• Beğen
izmirde güzel şarkılı bir eylem olmuş.

@ATALAY16 Her zaman bekleriz hocam tüm hafta sonları turlar oluyor :) Ama hava bozuk olduğu zamanlarda felan iptal oluyor . :) İsterseniz hocam facebookdan eklerseniz daha kolay iletişime geçebiliriz. :)

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Geri