Scudo Sports

Bursa'da bisiklet grupları

@Özcan. Ben de o saatlerde o bölgede sürüş yapıyordum arkadaşlarımızı Allah korumuş arkadan 100 km hızla aracın bisikletlere çarptığı söyleniyor. Mehmet Tezelli'nin sadece dirseğinde kırık varmış, diğer arkadaşımız hafif sıyrıklarla atlatmış kazayı, bununla geçmiş olsun. Bisiklet ile trafikte dolaşmak çok tehlikeli olmaya başladı. Aynasız ve dikkatsiz bir şekilde kesinlikle trafiğe çıkmayalım arkadaşlar.

IMG-20180217-WA0015.jpg IMG-20180217-WA0016.jpg IMG-20180217-WA0017.jpg IMG-20180217-WA0018.jpg IMG-20180217-WA0019.jpg IMG-20180217-WA0020.jpg IMG-20180217-WA0021.jpg IMG-20180217-WA0022.jpg

Scudo
Merhabalar,
Son olay maalesef çok üzücü...

Umarım burası aracılığyla güzel turlar yaparız.

Arkadaşlarımıza çok büyük geçmiş olsun. Ben de her sürüşte en küçüğünden büyüğüne bir kaza atlatıyorum. Sonumuz hayr olsun.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@selim82Nasıl bir araya gelebiliriz, kondisyon yeterli gelirse bende gelmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Ahmet bey öncelikle felsefemiz arkada kimseyi bırakmamak katılmak için gerekli ekipmanlar ise bisiklet,kask ve eldiven.diğerleri zamanla kazanılır

• Beğen
Tepkiler: emirkoo ve Özcan
@selim82 Ahmet Bey 18 yaş altıysanız velinizden izin kağıdı almalısınız yoksa turlara katılamazsanız :) gerisi kolay

Selam arkadaşlar. Bursa'ya yeni taşındım. Birlikte tur yapabileceğüm arkadaşlar arıyorum. Nilüferdeyim. Buralarda hafta sonu turu yapan ver mı? Katılmak isterim.

@undefined Çok gecmis olsun. Tamda benim her gun gectigim yer burasi. O çatal çok tehlikeli bir yer. Ben asla bisikletle gecmiyorum oradan.Yani yürüyerek geciyorum bisikletten inerek

Biraz hortlatmış olayım,
2 aydır düzenli kullanmaya başladım. Corelli KR200 modelli yol bisikletim var. Tek başıma bazen sıkıcı oluyor. Grup olursa katılmak isterim. Gürsu, Bursa da ikamet ediyorum

Biraz hortlatmış olayım,
2 aydır düzenli kullanmaya başladım. Corelli KR200 modelli yol bisikletim var. Tek başıma bazen sıkıcı oluyor. Grup olursa katılmak isterim. Gürsu, Bursa da ikamet ediyorum
Merhaba pedal 16 Bursa, Bisiklet Kulübü turlar yapıyor faceden takip edebilirsin. Biz de turlar düzenliyoruz (Bursa Tur Komitesi) ancak bizim biraz performanslı sürüşler oluyor

Biraz hortlatmış olayım,
Yılbis - Yıldırım Bisiklet Kulübü tam size göre.

Merhaba pedal 16 Bursa, Bisiklet Kulübü turlar yapıyor faceden takip edebilirsin. Biz de turlar düzenliyoruz (Bursa Tur Komitesi) ancak bizim biraz performanslı sürüşler oluyor
Sizinle pedallamaya biraz daha var hocam. Ama kendimi geliştiriyorum. Uzun turlara çıkıyorum gibi. Yani kendime göre uzun, işe gidip geliyorum 75 km toplamda. Haftada bir 26 km rotam var bunun 18-20 km kadarı tırmanış."Gürsu Ericek gölüne" 2 aydır iyi gidiyorum gibi ama daha iyi olmam lazım. Kilo fazlalığım da var. 110 ile başladım şuan 90 kg düştüm. 70 leri görebilirsem daha iyi olacak bakalım.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Sizinle pedallamaya biraz daha var hocam. Ama kendimi geliştiriyorum. Uzun turlara çıkıyorum gibi. Yani kendime göre uzun, işe gidip geliyorum 75 km toplamda. Haftada bir 26 km rotam var bunun 18-20 km kadarı tırmanış."Gürsu Ericek gölüne" 2 aydır iyi gidiyorum gibi ama daha iyi olmam lazım. Kilo fazlalığım da var. 110 ile başladım şuan 90 kg düştüm. 70 leri görebilirsem daha iyi olacak bakalım.
Her zaman bekleriz (link) salı akşamları fix Gündoğdu tırmanışımız oluyor

Yılbis - Yıldırım Bisiklet Kulübü tam size göre.
Aradım görüştüm. Cumartesi görüşmeye gideceğim inşaAllah
Her zaman bekleriz ... salı akşamları fix Gündoğdu tırmanışımız oluyor
Bende hafta da bir ericek e tırmanıyorum. Geçen ki yarışa katılmışsınızdır siz. Parkuru 1 saat 40 dk civarına tamamlayabildim 😅

Selamlar, Bursa Nilüfer tarafında oturuyorum. Haftaici akşamları süren yol bisikleti grupları var mı? İstanbuldan taşındım. Burada yeniyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

İlter Elmas kayıplarda..Sanırım bisikleti bırakıp atletizm'e geçti.
Pazar öğlen 12.00' de Esentepe kavşağından hareketle eski yoldan Mudanya'ya gidip döneceğiz. Uygun olan forumdaşları bekleriz...

• Üzgün
Tepkiler: ATALAY16
İlter Elmas kayıplarda..Sanırım bisikleti bırakıp atletizm'e geçti.
Pazar öğlen 12.00' de Esentepe kavşağından hareketle eski yoldan Mudanya'ya gidip döneceğiz. Uygun olan forumdaşları bekleriz...
gene çalışıyorum abi :( kapitalizim harbiden öldürüyor galiba

Canın sağolsun @ATALAY16 , sistemlere karşı bizim de bir direnç noktamız vardır. Su akar, yatağını bulur...

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Geri