Scudo Sports

Bursa

@ytse_jam

Sevgili Fatih , İznik e araç ile gidiyorum.
Yarın oradan yola çıkıp , yeniden oraya döneceğim, buradan yola çıkmıyorum.
Sadece gölün etrafını dolaşacağım.

Scudo
@ataruh

öyle olduğunu tahmin etmiştim zaten ama uyarın iyi oldu ben de msjımı okuyunca burdan bisikletle gidecekmişsin gibi bir izlenim bıraktığını anladım.

burdan bisikletle gidip gölün etrafını dolaşmak, üstüne bir de geri dönmek bu kısa günlerde çok zor olur zaten...

@ytse_jam

Mudanya turumuzdan daha zor olmaz. :) :)
hafif bir eğim var o kadar. :)

biz arkadaşlarla doburcadan inegöle gidip geldik iki hafta oluyor.sizde başlangıç için nasıl bir yol yaklaşık olarak 120 km yol yaptık sizlere umarım ayak uydurabiliriz(performans olarak)
görüşmek üzere

Arkadaşlar çok güzel bir topluluk oluşturmuşuz Bursalı bisikletçiler olarak.Beraber çok güzel organizasyonlar yapabiliriz.Hazır havalarda güzelken herkesin katılabileceği iyi bir gezi yapalım.

@Mustafa_Temizel

Katılıyorum, hem daha eğlenceli olur, hem daha güvenli.
Bir yerlere gitmeye karar verenler burada duyuru sayfasında konu açarlarsa bir araya gelmemiz kolaylaşır.
Hayalim , heykelden altıparmak a doğru inen ( hava karanlıkken) bir grup bisikletli olarak, ışıklar ve flaşörler ile arabalar ışıklarda beklerken aralarından geçip gitmek.

@mchael

Bisikletle uzun yol yaparken o günki durumunuz ,yolun eğimi , sizin moraliniz, yol arkadaşlarınız , kullandığınız bisiklet , o sabah ne yediğiniz çok önemli oluyor. 120 km az bir mesafe değil.
Grup olmanın avantajı zaten belli noktalarda güvenlik ve destek verebilmek için birbirimizi beklememiz.
Aslında dağcılıktaki kuralları uygulayabiliriz. Kask ve eldiven zorunluluğu koyabiliriz mesela. Performansı az olan kişi liderin arkasına geçer grup ona uyar. Bir de artçı belirlemek ve arkada tek kişi kalmamasını sağlamak yapılabileceklerden bazıları. Yada hızlı olanlar ile diğerleri iki gruba ayrılabilir.
Genelde arada abartılacak mesafeler kalmıyor zaten. Sonuçta yarışmıyoruz.
İnegöl yolculuğunuzun fotolarını buraya eklediniz mi ?

Selamlar.

malesef foto ekleyemedik daha doğrusu foto çekemedik bi iki foto dışında onlarda cep telefonu ile çekildiği için düşük çözünürlükte.inegöl gezisi fotosuz bir gezi oldu diyebiliriz.
bahsettiğiniz konular gerçekten çok önemli
teşekkürler

arkadaşlar birbirimizle irtibatı koparmazsak ve yapmayı planladığımız gezileri burdan da duyurursak katılımın önemli derece de artacağını düşünüyorum. Grup halinde gezi yapıldığında ataruh'un bahsettiği gibi bir sistemle ayak uydurma sorununu ortadan kaldırmış oluruz.ayrıca kask ,eldiven vs. önemli tabii ki.
ben genelde buradan duyuruyorum yaptığım gezileri şimdiye kadar forumdan pek katılan olmamıştı ataruh ve edi55 dışında, bundan sonra umarım daha fazla katılımlı geziler gerçekleştiririz...

@ataruh
bu hayalini şiddetle paylaştığımı belirtmeliyim...

ben bu hayalin bir bölümünü gerçekleştirdim eksik olan şey ise grup'un iki kişeden oluşması .çokhoş bir duygu araçların çaresiz bekleyişleri arasında son hız makas yaparak aralardan geçip gitmek son derece zevk verici

@mchael

tabi bu arada kapılardan birinin açılma ihtimalini düşünmek istemeyiz :eek:
makas atmak kısmına pek katılmadığımı söylemeliyim keza biz arabaları zor durumda bırakacak makas vs. yaparsak, sonrada neden bunlar bizi görmüyor veya sıkıştırıyor diye yakınmaya hakkımız olmaz. değil mi?

Fatih bu arada geçmiş olsun umarım çabuk iyi olursun. Fazla atraksiyon yapmadan, ufaktefek olacak okadar ;) hoş bir gezi olurdu.

https://www.bisikletforum.com/images/quotes/quot-bot-right.gif
ben yukarıda dikkat ettin mi bilmiyorum ama '' araçların çaresiz bekleyişleri arasında son hız makas yaparak geçip gitmek''diye bir cümle kullanmışım.belki son hız ifadesi biraz fazla ağır kaçtı kabül ediyorum :) yani zaten araçların trafifkten dolayı durmaları esnasında bisikletle geçecek yer kalıyor ben onu kastettim ama galiba yalnış anlaşıldım.bursada 10 senedir bisiklet sürüyorum bir kez dahi olsun benden kaynaklanan bir olay olmadı(kaza ve benzeri)ama çoğu zaman araçların bizi umursamayıp(yok sayıp gördükleri halde)zor duruma soktukları olmuyor değil.daha geçenlerde doğum evinin ordan dikkaldırıma giden yolda ilerliyordum (gayet yavaş bir şekilde) yan yoldan çıkmakta olan komyonet ilerlemekte olduğum yol istikametine çıkıp gidecekmiş gibi yaptı bende tetbirimi aldım yavaşladım iyice.adam beni gördüğü halde direk önüme kırdı direksiyonu (benim yerimde bi otomaobil olsa kesin yapmaz eminim) .ben asıldım frenlere az daha altına giriyordum.'usta sen ne yapıyorsun böyle çıkırmı yola dedim adama' umursamaz bir tavırla 'haklısın deyip bastı gaza' bunları da göz önünde bulundurduğum zaman ne yazikki bizim gösterdiğimiz dikkati araç sürücüleri göstermiyor

tabii ki dostum seni eleştirmek için söylememiştim zaten, biz bisikletle resmen kelle koltukta gidiyoruz ülkemizde. hatta gelip bize çarpınca bile "ee nolcak bu arabanın hali" falan diyorlar...

@edi55

teşekkür ederim Ediz.. bir an önce iyileşip pedallamak istiyorum artık.. :(

ben istanbuldayım eger herkezi sorduysan?

Şu anda duygularımı paylaşmak istedim soner (ataruh)iznik göl turu yapmakta ve hava henüz yağışlı değilmiş ama oldukça sert rüzgara karşı pedallamakta imiş. Bense yağış korkusuyla onu yalnız bırakmanın burukluğundayım :( sabah çekirge meydanına kadar çıkıp oradan kahvaltılık aldım rüzgar gerçekten oldukça yorucuydu. Kendisine kolaylıklar diliyorum.

Arkadaşlar açtığım konu gayet işe yaramış gibi geldi bana.Her zaman böyle beraber olursak çok güzel olur.

bi arkadasımın bisikleti çalınmıştır özellikleri alüminyum metalik gri kadro ,siyah rockshox judy maşa, full shimano xt sistem, siyah jantlar .
bisikleti görenlerin bu nodan çağrı atmaları yeterlidir 05369674435

Geri