Scudo Sports

Bursa Suuçtu Şelalesi 214 km

@Candan Biberci valla bilader senin pisleti test etme firsatim oldu ve bi mtb savaşcisi olarak cok begendim :D mtb savascisi derken gercekten mtb ile asfalt yolculugu gercek bi savaştir . welcome to the real zalım world hesabi ehehehe :D

Scudo
@Candan Biberci fotoğrafları ve yazdıklarınızı gördükçe memleket gözümde tüttü diyebilirim. Bir Karacabeyli olup 4 sene Mustafakemalpaşa da lise eğitimi aldıktan sonra hikayenizi görüp hüzünlenmemek elde değil. Hani denir ya:" Gençliğimiz geçti oralarda" diye, işte tam da öyle :)
Suuçtu şelalesi gerçekten müthiş bir yerdir. Şelaleden dökülen suyun oluşturduğu su zerreleri metrelerce öteden yüzünüze çarpmaya başlar. Bu rotadaki tek sıkıntı geçilen köylerdeki köpek sorunu olabilir. Yol boyunca çok sayıda köpek vardı. Size sorun çıkardılar mı?
Bunun dışında bu güzergahta Karacabey/Bayramdere-Boğaz Köyü rotasını denemenizi öneririm. Rotanın sonunda Deniz'in ormanla buluştuğu müthiş bir doğa ile sizi çok etkileyecek Karacabey Longoz Ormanını bulacaksınız.

@Hüseyin Kara
Suuçtu bizim yerli Niegaramız diyebilirim :)
Karacabey Boğazına daha evvel gittim.Dalyan ve Arap çiftliği gölüne kalkan pisi tutmaya az gitmedik :)
Tur planlarımın içinde oda mevcut.Kısmetse Longoz ormanlarını ve boğazını arkadaşlara tanıtacağım İnşAllah.

@mariokaldato Tam mtb den vazgeçme kıvamına gelmiştinki o an kendine geldin ve indin :D Ama birgün herkez fitnesçi olacak hahaha :D

@Candan Biberci
Mtb candir
Ayni zamanda patlicandir
:D rak şok çetesi gormesin haha :D

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
erdekte okurken bursa cok gidip gelirdim motorsikletle karacabeyde mutlaka çay içip öyle devam ederdim yoluma uğramadan geçmezdim tabelaları görünce eskilere gitti kafa birden bu arada çok güzel tur olmuş elinize ayağınıza sağlık birazda performans turu gibi olmuş mükemmel :)

@spe07 Güzel beldeler Erdek ve Karacabey..Eskiyi hatırlamak mutluluk veriyorsa ne iyi demekki güzel zaman geçirilmiş demektir:)
Performans turundan ziyede erken git erken dön düşüncesiyle çıkmışımdır turlara.Kısmetse mart sonu Bursa- Kapıdağ ultra yapacağım.;:)

@Candan Biberci aynen katılıyorum size güzel anılarım oldu o taraflarda en yakın zamanda tur resimleri videoları bekliyoruz inşallah teşekkür ederim sayenizde eskileri hatırladım :)

• Beğen
@Candan Biberci

Heygidi güzel memleketim taşına toprağına kurban. Candan kardeşim güzel anlatımın ve resimler için ayrıca teşekkürler. Bir nebze olsun hasretimizi dindirdin. İnşaallah güzel yeşil Bursa'ma İstanbuldan bir tur planlıyorum. İlk hedefim Antalya yalnız :) Yaz yüzünü göstersin Tur ekipmanları ben yalnızlık ve uzayan yollar beraberce güzel vakit geçireceğiz :) Toprağam güzel paylaşımlarının devamını bekliyoruz. İyi sürüşler kazasız belasız İnşaallah.

• Beğen
@spe07 Ben teşekkür ederim İnşAllah bu cumartesi gece 03:00 gibi yola revan olacağım.315 km gibi bir mesafe yapacağım Allah'ın izniyle.Erdek Kapıdağ köylerinden paylaşımlarım olacak.

@ÇaNakkaLeRuHu Allah razı olsun.Bursa'da az bilinen bir çok yere tur planlarım var.Allah'ın izni ile hepsini gerçekleştireceğim.
Memleket hasreti dedinmi insan fizanda olsa bile engel tanımaz yolları aşar gelir.
İstanbul-Bursa turunun şimdiden hayırlı geçmesini diliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: şamilkafkas
Aşırı yağıştan dolayı çekemediğim videoyu alıntı yaparak yayınlıyorum.Şelale tıpkı bunun gibi coşkunca akıyordu..

abi 21 vites uzun turlarda yeterli geliyormu ? benim tur bisikleti 24 vites 30 a geçmeyi düşünüyorum gerek varmı acaba ? amacım sadece yokuşları daha rahat çıkabilmek....

• Beğen
@Cüneyt HOCAOĞLU Teşekkür ederim hocam.Sizinde yüreğinize sağlık :)

@A.Samed.Y Bana yetetrli geliyor çünkü zora alıştım sanırım.Sert eğimleri severim ve daha önce 10lu sistem mtb vardı onda bile vites yükseltmezdim.
Senin kondüsyon ve direncini bilemem ama kimse yalnış anlamasın benim şahsi görüşüm bazı yükseltmeleri fuzuli masraf olarak görüyorum.
Ben dağılana kadar kullanmayı düşünüyorum.Bozulsada aynı sistemden devam ederim.

Usta helalin var, acımamışsın yola. Tebrik ederim. Doğal anlatımında gayet güzel olmuş emeklerine sağlık.

• Beğen
@Lovless Sağolasın.Mesafe uzun olunca daha keyif alıyorum.Nacizane anlatmaya çalıştım bir şeyler :)
Seninde yüreğine sağlık.

Bir gün yollarda karşılaşmak ümidiyle,yüreğine sağlık birader ;) Bisikletin hakkını veriyorsun :harika:

• Beğen
@erendiz çetiner İnşAllah karşılaşırız.Sen Manisa'dan Balıkesir'e bende Bursa'dan Balıkesir'e gelirim ortak bir nokta olur :)
Yoldaşım sağolsun benim hakkımı veriyor bende onun hakkını :)

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Neden olmasın çok da güzel olur.Hatta bu pazar mı yapsak ne :rolleyes:

• Beğen
@erendiz çetiner Tam denk gelir derim.Zaten bu cumartesi gece 00:00 da yola çıkıp Bursa Kapıdağ ultra yapacağım kısmetse.
Allah nasip ederde yolda gece kurtlara çakallara takılmazsam gecede saatlerin 1 saat ileri alınmasıyla sabah 06:30-07:00 gibi 133 km yol alarak Erdekte olacağım.Sonrasında Narlı, İlhan, Büyükova ve Turanköyden yarım Kapıdağ turu yapıp oradanda Bursa'ya dönüş.300 km üzeri olacak.
Sana uyarmı bilemem ama saat olayını ancak böyle ayarlayabiliyorum.
Balıkesir merkeze daha sonra tur planım var nasipse.

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Geri