Scudo Sports

Bursa şehir içi kısa-orta turlar yapacağım arkadaşlar arıyorum..

Tepki
1
Bisiklet paylaştıkça güzel arkadaşlar..
Turlarda istediğiniz yerlere gidebiliriz uyum gösteririm :) tek başına sür sür canım sıkıldı zaman o kadar önemli değil

İsterseniz bi grup da oluşturabiliriz çok isterim bi grupla sürmek Ayrıca bildiğiniz bi grubunuz varsa yazabilirsiniz buraya gelmek isterim.
özel mesaj hakkım yok burdan konuşursak iyi olur arkadaşlar :)
okuduğunuz için teşekkürler :)
ayrıca yaş 20 :)

Scudo
hafta sonları gölbaşına gitmeyi planlıyorum müsaait oldukça eriklide oturuyorum yaş 35

bana gölbaşı biraz uzak geldi :) yazmaya zahmet ettiğiniz için teşekkürler daha kısa tur planlarsanız ben burdayım :)
furkan adanalı istediğiniz bi gün ve saat söyleyin buluşalım sanırım tek başına gezmekten siz de sıkıldınız :)

Arkadaşlar teklifim hala geçerli :) Bir grubu olan arkadaşlar varsa katılmak isterim.

(link) burdan ekleyebilrsin beni konuşup ayarlarız bizim de bi grubumuz var ama şu an pek turlamıyoruz konuşup ayarlarız bi tur

perşembe akşamları ve pazar sabahları bursa yeşil pedal bisiklet derneğinin etkinlikleri oluyor...

• Beğen
Tepkiler: tankut koyuncu
@Erdinç ALTINÇEKİÇ

bu grubun etkinliklerini nasıl takip edebilirim. veya siz takip ediyorsanız bana da haber verebilirmisiniz özel mesaj ile. mesajınız için teşekkürler ayrıca.

Geri