Scudo Sports

Bursa Şampiyon..!

Scudo
Ertuğrul hocayıda, bursasporuda tebrik ederim, inşallah şampiyonlar liginde de başarılı olurlar:)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Topcan
Sonunda lige değişik bir hava geldi, tebrik ederim tüm Bursa Spor taraftarlarını.

Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam, futbolcularımız ve bu ekibe inanan Bursa halkının desteğiyle bunu başardık.. Tebrik eden herkese teşekkürler. Kendi şehrimin takımını yürekten kutluyorum, gururluyuz.

• Beğen
Bir Bursalı olarak yaşadığım sevinci anlatamam. Bursaspor'u gönülden tebrik ediyorum.
Artık şampiyonluğun yolu Bursadan da geçiyor.

• Beğen
Maç sonrası Programlarda çok ilginç ti,

Sanki Fenerbahçe başka bi ülkenin takımına yenilmiş gibi bir tutum vardı yayınlarda konuşanlar,

Yanlış!

Bursaspor bu puanları havadan veya faize yatırıp almadı dilmi!
ilk başta şampiyon takım tebrik edilir sonra olamayan takımlar hakkında gerekirse konuşulur, Bunu yayında yapamayanlar, maç sonrası istenmeyen görüntülerin olmasıda ap açık bellidir, çünkü bakış bu şekilde,
Bu işi spor dalı olarak görmeli kazananı tebrik etmeli yenilen üzülmemeli daha çok çalışmalıdır,

Her spor da böyle olmalı, Yoksa spor değil savaş olur

Saygılar vede Bursaspora tebrikler

Bursaspor'u tebrik ederim,bileklerinin hakkıyla şampiyonluğu aldılar.Ertuğrul Sağlam ın bu şampiyonlukta çok büyük payının olduğunu düşünüyorum

Geri