Scudo Sports

Bursa- Orhaneli'ye doğru...

Harika... Orhaneli ve Gürsu'da eniştem kaymakamlık yapmıştı... Orhaneli cidden çok güzel bir yer... Yeşil arazinin üstündeki o beyaz mantarlar filan... Ama yolları acaip, maksimum 40-50 ile gittiydik.

Scudo
Tabiat içinde çok güzel bir gezi yapmışsınız. Ellerinize ve ayaklarınıza sağlık.

Kilometre saatini düşürmeseymişsiniz, gezinizde tatsız hiç birşey olmamış. Lastik patlaması bisikletçiliğin, tuzu biberi, yani tadı.

Güzel arkadaşlık ve dostluk görüyorum. Sadece barajın suyu kıyıdaki izlere bakılırsa, yanlış görmediysem, bayağı azalmış. Demek Küresel ısınmanın zararları, gözle görülür oluyor.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakalın.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özgenlik
@candede

Sizlerden böyle övgü dolu, güzel sözler duymak, bizleri nasıl mutlu ediyor, nasıl motive ediyor anlatamam. Bizlerde şartlar ne olursa olsun gezilerimizi arttırarak devam ediyoruz. Sadece gezilerle de sınırlı kalmayacak bu aktiviteler, yakın zamanda farklı organizasyonlarda karşınızda olacağız inşallah :)

çok çok teşekkürler...

@Selim Çam

Kesinlikle haklısınız, yollar zorlayıcı olsa da, doğanın güzelliği herşeyi unutturuyor. Zaten bizler de tırmanmak için bisiklete binenlerdeniz :)
bir önceki hafta da Gürsu'daydık bisikletlerimizle, Yamaç paraşütü tesislerine tırmanmıştık ama bazı problemlerden dolayı fotoğrafları henüz paylaşamadık

@Ender Alıcıoğlu

Sevgili Ender abi, yorumlarınız için çok teşekkürler.
Ortak nokta bisiklet olunca, arkadaşlık dostluk olmaması zaten imkansız olsa gerek. Baraj suyu hakkındaki yorumunuz çok doğru, maalesef sadece orada da değil, hangi su birikintisine gitsek ya suyun kalmadığını ya da çok çok az seviyelere düştüğünü görüyoruz. Çok üzücü ve endişe verici bir durum tabii ki.

arkadaslar ben yarin bisiklete binmeyi dusnuyorum. (bu sefer kesin:))))
su an isteyim ama birazdan isten cikiyorum. eger vaktiniz varsa bi yerde bulusalim tanisalim. ne dersiniz?

@beverly

selam Sabri,
09:45 de bademli tepesi- kahve beyazın orda buluşuyoruz(sana yakın;) )gezi-duyuru bölümünde ayrıntıları yazdım...

Geri