Scudo Sports

Bursa Nilüfer Kent Konseyi Bisiklet Grubu

cazci

Dört Mevsim Pedal...
Yönetici
Tepki
19.404
İsim
MEHMET CEM SAYGI
Başlangıç
1974—75
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba sayın forumdaşlar.
Şehrimiz özelinde yeni bir çalışma grubu oluşturduk.
Bisiklet kültürünün yaygınlaşması adına; bisiklet yolları, alt/üst yapı, sürüş öğrenme, güvenlik, ekipman, her kullanıcı için gelişimsel bir akademi, gezi rotaları, tematik sunular/konuklar gibi konularda çalışmalar yapmayı planlıyoruz.
Katkı vermek isteyen herkese kapımız açık.
Bu konu üzerinden ya da özel ileti ile bana ulaşabilirsiniz..
Kim hangi konuda taşın altına eline koyarsa ileride bunun haklı gururunu yaşayacaktır...
Görüşmek dileğiyle..

Scudo
Abi buradan çok olmaz. Müsait bir zamanda bir kahve içelim, konuşalım. Yardımcı olmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve cazci
Adil, her düzeyde destek olabilir.Bu spora gönül veren herkesi bekliyoruz.
15 günde bir perşembe akşam 19:00 da toplanıyoruz...

13 Kasım cumartesi 11:00 de Abdal Köprüsü/Dereboyu rotası ilk etkinliğimiz olacak, uygun olan her düzeyde bisiklet tutkunu arkadaşlara açıktır..

13 Kasım cumartesi 11:00 de Abdal Köprüsü/Dereboyu rotası ilk etkinliğimiz olacak, uygun olan her düzeyde bisiklet tutkunu arkadaşlara açıktır..
Levent (kuyucuklu) abi ile belki gelebiliriz Cem abi.

• Beğen
Tepkiler: cazci
Cumartesi olmaz ama perşembe akşamları toplantılarınıza katılmak isterim. Çok güzel bir hamle.. İşini başında işin ehli insanlar var ki zaten bu başarıyı kaçınılmaz kılacaktır.. Başarılarınızı şimdiden tebrik ederim abilerim.. Kardeşlerim.. Eminim ben ve benim gibi pek çok bireysel sürücünün de bisiklet kültüründeki açlığını açığını kapatmak adına arayışlarını dindirecektir.. 👍

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve cazci
@cazci Hayırlı olsun Abi. İlk karede ekip kalabalık. İkinci karede yolcular ve turcular zayıf ve zarif. :) Dağcının bir tanesi de benim gibi tonbiş. O arkadaşa bol idman yaptırmak lazım.:koptum:

@necmeddin kardeşim, bugün havanın da uygun oluşuyla bir çırpıda bu kadar kişi bir araya gelebildik.
Darısı daha geniş katılımlı organizasyonlara diyelim..
Heterojen bir oluşum olduğumuzdan, keyfe keder kişiler çoğunluktaydı ve güzel olan da bu aslında..Sosyal bağlar, yeni arkadaşlıklar ile daha da gelişecek diye umuyorum...
İdman konusu kişilerin ukdesinde, beden kitle endeksi filtremiz yok... :hhhhhh:

Hocam Bi aksilik olmazsa orda olmak istiyorum.. Yapacağımız bir şey var mı? Yardımcı olmak isterim.. Gelirken getirelim..

@SerdarCYCoo2Bursa , bir tepsi su böreği fena olmaz.. :D
Şaka bir yana; - hep beraber neler yapabiliriz, yol haritamız nasıl olur?- gibi konularda çalışalım istiyoruz.
"Birlikten kuvvet doğar" diye düşünen herkesi bekliyoruz...

Cem Abim hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler, Bursa sizlerle daha güzel... Bu arada artık kent içi trafik günün her saati sanki İstanbul, insan hiçmi yabancılık çekmez 😄😄

" Dünya Gönüllüler Günü " için bir farkındalık çalışması..
(link)

Katılıp sizler ile tanışmak çok isterdim. İnegölde çalışıyorum. Gürsu da ikamet ediyorum. 19:15 gibi anca evde olabiliyorum.
Hazırlık yapıp çıkmam ve size katılmam 20:00 geçebilir. 🙁

Geri