Scudo Sports

Bursa Nilüfer Belediyesi Mtb Yatrışı

eve şimdi geldim organizazyon tek kelimeyle mükemmeldi ve kaliteliydi
kalacak yer olarak biz sporcuları uludağda konaklanması
ve parkurun tek kelimeyle mükemmel olması veilgini yoğun olması
yarışmayı mükemmel bir hale getirdi buradan organizazyonda emeği gecen herkese teşekkürler
bu arada nedir benim bu zincirlerden cektiğim 1 tur atmadan yarışmaya veda ettik

Scudo
Bursada yapılan bu güzel yarış bişeyleri tetikler umarım. Yarışmacıların önemli bölümü zorlu parkurda ve sıcakta izleyenlerin takdirini kazanacak mücadele verdiler. Yarışın tek olumsuz yanı ,oradaki tehlikeli bölgede yavaşla ikazlarına rağmen hasan arkadaşımızın ciddi kazasıydı. Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
@Ediz Tevfik Özgan

merhaba arkadaşın hic bir şeyi yok turp gibi merak etmeyin elerimizle taşıdık ambulansa kadar doktor kontrolünden gecti

arkadaşlar bu yarışda kürsü yapmayıp madalya almasam yarışın yapılmadıgını söyliyecem ne bir resim ne bir video :) o kadar resim çekildi yarışıp emek verdiğim için cekilen resimleri istemek hakkım :D

@Ediz Tevfik Özgan

evet hasan şen arkadaşımızın kazası hepimizi üzdü tabi ama şuan endişelenmeye gerek yok sağlık durumu gayet iyi durumda..

• Beğen
Tepkiler: hasanissi
Arkadaşlar ben inegöl ilcesindenim yarış parkurunu bilmiyorum ama yardım sever rehber arkadaşımın numarasını vereyim adresle ilgili sıkıntı olursa ulaşabilirsiniz...
Ertuğrul DEMİRTAŞ
0555.3575001
0533.3353436
0224.2562081

İnegöle uğramak isterseniz banada ulaşabilirsiniz size rehberlik edip şehri gezdirebilirim.
Hamza ŞİMŞEK
05379701657
Allah göstermesin bi aksilik olursa aracım var bana ulaşsanız sorununuzu çözmek için koşa koşa gelirim...

@hamza şimşek

Abi konuyu niye hortlattın ya 2 sene önceki yarış bu :D bende sevindim yarış var diye :rolleyes: :D :D

anlıyamadım gitti yaa bu konuyu nasıl arayıp bulabilmiş helall olsun:eek: :D

@PENTO

Biliyorum bu haftakine gidiyorum zaten bi daha ki ayda diğerine giderim diye düşünmüştüm:rolleyes: :D :D

sabahtan beri bakıyorum okudum okudum son anda gözüme çarptı tarihh ..yok böle bişe yaa:boese157: :D

@cesar çakas

Bende 2. sayfada farkettim :D :) Tamam daha fazla gündeme getirmeyelim gömülsün konu :D

ya her şey güzeldide parkur çok berbattı şerit konusunda feed zone ler bir birlerine çok yakındı

Geri