Bursa çekirge den yola çıktım mudanya ya gittim ve geldim bu bisikletle yapıyorum herkez nasıl yaptığımı soruyor azim diyorum maddi imkanım olmadığı için daha iyisi gelene kadar en iyisi bu ! ..
@Jokurx hocam öncelikle türkiye de yaşıyoruz ama yollar güvenli yani özdilek avm den itibaren mudanya yokuşuna kadar biraz sıkıntılı daha sonra yollar genişliyor emniyet şeridi bayağı iyi geniş
Bursa mudanya bursadaki en guvenli yoldur bence, hem gecilen yerdeki insanlarin duyarliligi yuksek hem de yollar mis gibi , ozellikle mudanya inisi yag gibi
@Özgür Atılgan aynen 2 km yokuşu çıktıkdan sonra inişi çok zevkli fakat emniyet şeridinde çok sayıda cam kırıkları vida çivi vs var 2 defa arka lastik patlattığım bu turda
Ben yol bisikletiyle gidiyorum evet cam var ancak lastigi patlatmadi hic, lastiginizin hava basincinin tam oldugundan emin olun patlamamasi lazim bence
@Özgür Atılgan insanlar o rampalarda genelde arabaları arıza yapıyor bu sebeble emniyet şeridinde çok sayıda vida kesici delici cisimler bulunabiliyor tabi biraz da şans olucak bedevi misali olmuştum ben
Gittiğiniz yolu bende sabaha karşı ve dönüşte gece yarısı almıştım.Tırmanış ve inişi gayet güzel geniş ve keyifli bir yoldu.Sizi de tebrik ederim.Bol pedallar.
@mehmetsunu evet haklısınız şuan da azaltma çabası içerisindeyim inşallah bırakıcam hayatımın en büyük hatası
@erol__152 3 km %7 eğim 19 kg bisikletle beni çok zorlamıyor açıkcası benim ki kadar ağır bi velespiniz olmadığını farzederek zorlamaz diye tahmin ediyorum sizide
@erol__152
Denk gelirse beraber gidebiliriz bir gün.
Kondisyon orta halli bile olsa vitesi iyi ayarlayınca sıkıntı olmuyor 7,8 km hızla çıkılınca hiç hissettirmiyor bile yokuşu biraz uzun sürüyor yanlız.
En son bayramda gittim akşam 17.30'da çıktım evden (samanlı) serin olunca rahat oluyor eve döndüğümde saat gece 12 yi geçmişti deniz kenarında epey gezdim. Giderken fosforlu yelek arka ışık far herşeyi aldım yanıma tabi.
@ATALAY16 Bi senede sigaraya vereceğin parayı hesap et, bırak ve bisiklet taksidine gir Bizim bütün arkadaş ve abilerimizin başlangıç hikayesi neredeyse bu Ankara da Pedalına sağlık güzel tur bu arada