Bursa - Kocaeli

C.Biberci

Tulpar
Kayıt
1 Kasım 2015
Mesaj
1.864
Tepki
5.477
Yaş
43
Şehir
Bursa
İsim
Alp Tigin
Başlangıç
1991—92
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Triathlon
Zaten uzun turlarda inanmak ve azim kondüsyon kadar önemli.Sende karalı bir kardeşimizsin;)
 
Scudo

yavuz ergat

Aktif Üye
Kayıt
15 Mayıs 2014
Mesaj
113
Tepki
213
Şehir
bursa
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Corratec
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Selamlar... Orhangazide yaşayan biri olarak Süpürgelik yokuşu,Gemlik-Orhangazi arası birde Orhangazi-Yalova arasındaki süpürgelik yokuşu seni zorlayacaktır.Yani yaklaşık olarak ilk 70 km zorlu gerisi genel itibari ile rahat sayılır.Ayrıca Nisan- Mayıs ayına kadarda otobanın açılmasıyla birlikte yollarda araç konusunda rahatlamış olacaktır, bu da daha sağlıklı yol almanıza vesile olur inş.Şimdiden iyi pedallamalar dilerim :).
 

kaslagit54

Aktif Üye
Kayıt
26 Ocak 2015
Mesaj
106
Tepki
184
Şehir
Türkeli
İsim
Aybars
Bisiklet
Canyon
2014 yılının ağustos ayında iki arkadaş Scott Sub 30 bisikletlerimizle Sakarya-İznik-Gemlik-Kurşunlu Kumsaz-Mudanya-Trilye(Zeytinbağ)-Uluabat Gölü Gölyazı turu yaptık. Mekece-İznik ve Gemlik yolu haricinde sıkıntı yaşamadık.240 km. yol yaptık.İznik,Kumsaz ve Gölyazı'da çadırlı kamp attık.
2014 Eylül ayında ise iki arkadaş Eğirdir Gölü'nün çevresini bağladık. Her hangi bir sıkıntı yaşamadık.Yalvaç'ta bir gece konakladık.Toplamda 180 küsür km. yol yaptık.
2015 Ağustos ayında iki arkadaş Dahon bisikletlerimizle Bulgaristan Razgrad'tan yola çıkıp Plevne'ye kadar pedalladık.Yollar dardı.Araç kullanıcıları anlayışlı ve bilinçliydi. Gök gürültülü yağmur haricinde sıkıntı yaşamadık.Tüm Lukoil yakıt istasyonlarında ücretsiz ve şifresiz internet imkanı mevcut.
2015 Mayıs ayında kızımla Dalaman-Sarsala Koyu turu yaptık.Kızım Dahon ,ben Cube Touring bisikletimi kullandım.
2015 Ağustos ayında iki arkadaş Denizli'den yola çıktık.Burdur Yeşilova'ya kadar pedalladık.Birinci gün 92 km. yol katettik.Salda Gölü'nün plajında kamp attık.İkinci gün Salda Göü'nün çevresini ring yaptık.34 km. Bu tura Canyon yol bisikletim ile katıldım.
2015 Ekim ayında üç arkadaş Beyşehir Gölü'nün etrafını bir günde bağladık.Toplamda 160 km. yol katettik.Bu tura Canyon yol bisikletim ile katıldım.
Bir gün içinde yaptığım en uzun tur Sakarya-İznik gidiş ve dönüş toplamda 192 km. idi.
En zorlandığım yol ise Maşukiye'den Kartepe'ye çıkan güzergah idi.Üç yerde mola vermek zorunda kaldım.12 km. den sonra yol eğimi düştü.Maşukiye-Kartepe zirve arası 17,5 km.İnerken ellerim dondu.Bir daha mı? Belki!
2016 Mayıs ayında iki hedefim var.Birincisi Uluabat Gölyazı-Mustafakemalpaşa Suuçtu Şelalesi.Kamplı olacak.
İkincsi Ayvalık Cunda Adası-Kaz Dağları Zeytinli Köyü Sütüven(Hasanboğuldu) Şelalesi.Bu da kamplı olacak.
2016 Ağustos ayında ise Budapeşte-Bugac arasını katetmeyi planladım.Zaman neyi gösterir bilemem.Umarım olur.
 

Taxonera

Forum Bağımlısı
Kayıt
26 Temmuz 2015
Mesaj
1.361
Tepki
823
Yaş
46
Şehir
İzmit
İsim
Gökhan
Bisiklet
Mosso
Yalova izmit arasında yol trafik olarak kötüdür. Bütün uzun yol otobus egeye inenler ordan gelir ve geçer. Tabi kamyon tırlarda. Yalova'dan sonra Karamürsel değirmendere Gölcük şehir içi geçiş yapacaksın.

İzmit geçişi de trafik yönünden sıkıntılıdır. Gerçi arkadaşınız varmış. O belki gezdirir belki gezdirmez bilemiyorum. Sekapark mutlaka gezin bisiklet yolundan yada normal yaya yollarından[emoji5] orda bizim yolu çok işgal ettikleri için.... bi gün benim kaskı sağlamlık testinden geçircem gibi geliyor[emoji2]