C.Biberci
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 5.323
- İsim
- Candan
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Daha önce ve dün bahsettiğim Karacabey turumu bugün Allah'ın izni ile gerçekleştirdim.Sabah 9 gibi Bismillah deyip yola çıktım.Fotoğraf çekimleri hariç (3 dk) 70 km mola vermeden Karacabey'e kadar pedalladım.Hava görükleye kadar güneşliydi sonra Uluabat köyüne kadar kadar bir daha güneşi göremedim sisli ve sert bir hava vardı.
Karacabey'e yaklaştığımda hava günlük güneşlik oldu.Kapalı ve sisli hava beni açıkçası biraz bunaltmıştı.
Karacabey'e giriş
Karacabey merkez
Günlerin kısa olması sebebi ile pek durma fırsatım olmadı
İstanbul sancaktarı yiğitler yiğidi Şehid Uluabatlı Hasan'ın köyünde nevale ve su molası verdim.
Dönüşte görmeme rağmen fotoğraflayamadığım leyleklerin yerine ancak Eskikaraağaç köyü girişindeki tabelayı çekebildim
Pek belli olmasa da Uluabat (Apolyont) gölünün uzaktan çekimi
Dönüş gidişim kadar tempolu değildi doğal olarak.Timsah Arena'nın açılışndan dolayı Görükle'den sonra trafik şişmişti bana bile yol kalmamıştı
Velhasıl benim için eşsiz bir gündü.4 turda 450 km hedefimede fazlasıyla ulaşmış oldum.Tüm bisiklet severlere saygılarımla.

Karacabey'e yaklaştığımda hava günlük güneşlik oldu.Kapalı ve sisli hava beni açıkçası biraz bunaltmıştı.
Karacabey'e giriş
Karacabey merkez
Günlerin kısa olması sebebi ile pek durma fırsatım olmadı
İstanbul sancaktarı yiğitler yiğidi Şehid Uluabatlı Hasan'ın köyünde nevale ve su molası verdim.
Dönüşte görmeme rağmen fotoğraflayamadığım leyleklerin yerine ancak Eskikaraağaç köyü girişindeki tabelayı çekebildim
Pek belli olmasa da Uluabat (Apolyont) gölünün uzaktan çekimi
Dönüş gidişim kadar tempolu değildi doğal olarak.Timsah Arena'nın açılışndan dolayı Görükle'den sonra trafik şişmişti bana bile yol kalmamıştı