Scudo Sports

Bursa - Karacabey turu 147 km

C.Biberci

Forum Bağımlısı
Tepki
5.323
İsim
Candan
Başlangıç
1991—92
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Daha önce ve dün bahsettiğim Karacabey turumu bugün Allah'ın izni ile gerçekleştirdim.Sabah 9 gibi Bismillah deyip yola çıktım.Fotoğraf çekimleri hariç (3 dk) 70 km mola vermeden Karacabey'e kadar pedalladım.Hava görükleye kadar güneşliydi sonra Uluabat köyüne kadar kadar bir daha güneşi göremedim sisli ve sert bir hava vardı.2015-12-21-123.jpg
Karacabey'e yaklaştığımda hava günlük güneşlik oldu.Kapalı ve sisli hava beni açıkçası biraz bunaltmıştı.2015-12-21-124.jpg 2015-12-21-125.jpgKaracabey'e giriş2015-12-21-130.jpgKaracabey merkez2015-12-21-131.jpgGünlerin kısa olması sebebi ile pek durma fırsatım olmadı2015-12-21-132.jpgİstanbul sancaktarı yiğitler yiğidi Şehid Uluabatlı Hasan'ın köyünde nevale ve su molası verdim.2015-12-21-133.jpgDönüşte görmeme rağmen fotoğraflayamadığım leyleklerin yerine ancak Eskikaraağaç köyü girişindeki tabelayı çekebildim:)2015-12-21-137.jpgPek belli olmasa da Uluabat (Apolyont) gölünün uzaktan çekimi2015-12-21-135.jpg 2015-12-21-136.jpgDönüş gidişim kadar tempolu değildi doğal olarak.Timsah Arena'nın açılışndan dolayı Görükle'den sonra trafik şişmişti bana bile yol kalmamıştı:)Velhasıl benim için eşsiz bir gündü.4 turda 450 km hedefimede fazlasıyla ulaşmış oldum.Tüm bisiklet severlere saygılarımla.

Scudo
Teşekkürler ceyhun bey.Vakit kısıtlı olmasaydı Söğütpınar tarafına davulga toplamaya gidecektim ama karanlığa kalmayayım diye vazgeçtim.Artık kısmetse seneye kaldı davulga işi:)

@PeDaLLı-YoRuM Sağolasın.Yazın yapmak isteyipte yapamadıklarımı ancak kışın yapabildim.Gün erkek bitmeseydi Karacabey boğazınada gitömek isterdim ama merkezden 28 km daha gitmem gerektiği söylenince +60 km çok vakit kaybettirirdi.Kısmet baka zamana inşaAllah.

candan bey görükledeyim bidahakine muhakkak haberleşelim inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Hocam çok güzel bir tur. Bu havalarda, günlerin kısa olduğu bu zamanlarda bu işler kolay değil gerçekten. Yolunuz açık olsun. Allah kaza, bela vermesin.

• Beğen
@Bahri Kaplan Sağolasın.Allah razı olsun.Tura inanarak çıkınca insan yorgunlukta hissetmiyor.Hedefe odaklanmak yeterli diye düşünüyorum.Allah o günleri gösterirse baharda yine uzun turlar yapmayı düşünüyorum +100 km.İzinde olmasam hafta içi tur yalan olurdu.

• Beğen
Tepkiler: Bahri Kaplan
@Hayrettin Çok teşekkür ederim davetin için.Kısmetse İzmit üzerinden körfezi dolaşıp İstanbul,Tekirdağ,Çanakkale,Balıkesir ve eve dönüş gibi bir hayalim var.Allah imkan verirde yaparım İnşaAllah.

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
@Candan Biberci
Ne zaman yapmayı planlıyosunuz?

• Beğen
Tarih belli değil malesef:(Yıllık iznim olmadan böyle bir turu yapamam.Kış ortasında kalan iznimi kullanmak zorunda kaldığım için bu turları yapma imkanım oldu.Kısıtlı imkanlarlada bir şekilde tur yapılabiliyor ama malesef zamanın kısıtlılığı en büyük engel.

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
İnşaAllah.Hepimizin temennisi güzel turlar gerçekleştirmek.Daha gezilip görülecek çok yer var.Herşey gönlümüzce olsun

@Candan Biberci Bu meyveden Eşkel tarafında bi mola sırasında toplayıp yemiştim.Ama adını şuan sayenizde öğrendim:eek::eek::)

• Beğen
@ceyhunözkan Evet güney Marmara bölgesinde davulga diye bilinir.Yabani dağ çileği,kocayemiş,ağaç çileği olarak ta aratınca çıkıyor.Tam bir şifa kaynağı ve enerji deposudur.Turunçgillerde daha fazla C vitamini içerir.Fazla yemeye gelmez alerji yapar:) images.jpg

Müthiş bir tur olmuş ayaklarına sağlık abim. Bende karacabeyde yaşıyorum inşallah bende bi bursa yapmak istiyorum sömestrda. :)

@Yavuzos SAğolasın.İnşaAllah istediğin gibi olur.Kararlılık ve dikkat en önemlisi.Birde sıkı giyinmeyi unutma;)

• Beğen
Tepkiler: YavuzAkbay
Geri