Kaskın fiyat güzel sekli güzel içinde file var sinek böcek haserat girmesin diye malzemede korucak gibi duruyor . Uzun yolda sizin hissediceniz ise kaskın agırlıgı kask hafifse sıkıntı yok fakat kask agar ise bi süre sonra hem terletiyor hemde o agarlık bi süre sonra yoruyor hafif bi kask ihtiyacı duyuyosunuz . Bisiklette her malzemede oldugu gibide kask hafiflestikce fiyat artıyor .
İnegöle gelince ankara yolundan gidiyosunuz cumalıkızıka gittiginiz gibi ama sapmadan anayoldan devam ediosunuz gürsü , kestel devam ediosunuz yolla cok bayırlı degil yollar genişledikce rüzgar artıyor ama gölyazı yolu gibi degil. Rahat gidebilceniz bi yol merkezden yaklasık 50 km kadar mesafe. İlceye yaklasırken saglı sollu mobilyacı dükkanları beliriyor acıktıysanız yol üzerinde giderken solda inegöl köfteci orhan var fiyatlar eh idare eder köftesi güzeldir. Merkezinde corbacılar işte terminal falan var daha ilerde bi sapaktan mobilyacılar carsısına giriosunuz up uzun bi cadde saglı sollu sadece mobilyacılar benim bildigim kadarıyla bunlar var kendi gittigim gördügüm yerler daha önemli bi yer varsa bilmiyorum.
O tarafa gidiceksen kestel civarında yukarı dogru şelale var yaklasık kestelden 9 km kadar içerde ve yukarda yol üzerinde cimento fabrikası ve erikli su fabrikası var sag sol yesillik biraz yorar belki ama yukarı cıktıkca kestel merkeze oranla hava 7 dereceye kadar düşüyor oraya varınca selaleyle birlikte turistler turistik esyalar cay bahceleri ve restorantlar sizi karsılıyor az ilersindede ücretsiz piknik alanları var . Köprüden dereye inip dere içinde selalenin aklıgı kısma kadar yrüyebiliosunuz . selalenin tam altına set cekmişler ve havuz olusmus orda insanlar suya girebiliyor cok büyük degil yannız ama su cok soguk tabiki . İnegöle göre gittigine daha deger diye düşünüyorum sordun die söylemek istedim .