Scudo Sports

bursa - inegöl

ATALAY16

Forum Bağımlısı
Tepki
1.875
İsim
Fatih Mehmet ATALAY
Bisiklet
Sedona
evet arkadaşlar yine ben :) çok soru sorduğumun farkıdnayım bu gün cumalıkızığa gittim bursa şu anda gidilecek çoğu yere gittim ve aklıma inegöl geldi :) yol nasıl gitmeye değermi acaba senelik iznimin bitmesine sayılı günler kala değerlendireyim diyorum önerilerinize ihtiyacım var kazasız bol pedallar

birde bu moon marka kask dan aldım bu gün kendisi ilk kaskım olur kalite olarak nasıl sizce 50 tl ye aldım

IMG_20150922_180714.jpg IMG_20150922_180735.jpgIMG_20150922_180756.jpg

evet yokmu fikri olan güzel insanlar )

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
kimse gitmemiş demekki :)

Kaskın fiyat güzel sekli güzel içinde file var sinek böcek haserat girmesin diye malzemede korucak gibi duruyor . Uzun yolda sizin hissediceniz ise kaskın agırlıgı kask hafifse sıkıntı yok fakat kask agar ise bi süre sonra hem terletiyor hemde o agarlık bi süre sonra yoruyor hafif bi kask ihtiyacı duyuyosunuz . Bisiklette her malzemede oldugu gibide kask hafiflestikce fiyat artıyor .

İnegöle gelince ankara yolundan gidiyosunuz cumalıkızıka gittiginiz gibi ama sapmadan anayoldan devam ediosunuz gürsü , kestel devam ediosunuz yolla cok bayırlı degil yollar genişledikce rüzgar artıyor ama gölyazı yolu gibi degil. Rahat gidebilceniz bi yol merkezden yaklasık 50 km kadar mesafe. İlceye yaklasırken saglı sollu mobilyacı dükkanları beliriyor acıktıysanız yol üzerinde giderken solda inegöl köfteci orhan var fiyatlar eh idare eder köftesi güzeldir. Merkezinde corbacılar işte terminal falan var daha ilerde bi sapaktan mobilyacılar carsısına giriosunuz up uzun bi cadde saglı sollu sadece mobilyacılar benim bildigim kadarıyla bunlar var kendi gittigim gördügüm yerler daha önemli bi yer varsa bilmiyorum.

O tarafa gidiceksen kestel civarında yukarı dogru şelale var yaklasık kestelden 9 km kadar içerde ve yukarda yol üzerinde cimento fabrikası ve erikli su fabrikası var sag sol yesillik biraz yorar belki ama yukarı cıktıkca kestel merkeze oranla hava 7 dereceye kadar düşüyor oraya varınca selaleyle birlikte turistler turistik esyalar cay bahceleri ve restorantlar sizi karsılıyor az ilersindede ücretsiz piknik alanları var . Köprüden dereye inip dere içinde selalenin aklıgı kısma kadar yrüyebiliosunuz . selalenin tam altına set cekmişler ve havuz olusmus orda insanlar suya girebiliyor cok büyük degil yannız ama su cok soguk tabiki . İnegöle göre gittigine daha deger diye düşünüyorum sordun die söylemek istedim .

• Beğen
@Uğur Recep AKGÜL hocam çok saolun sabah yağışlı olmaz sa (%15 yağışlı gösteriyor) 7 gibi çıkmayı planlıyorum bayram öncesi bir altın vuruş olsun :D
kask bayağı hafif 700 gr. gibi tahminince önerileriniz ve yol tarifi için teşekkür ediyorum

• Beğen
İnsallah yagmaz karar neresi selalemi inegölmü anlattım ama okudunmu biraz uzun sıkıcı sanırım. Kaska gelincede 700 gr bir bisiklet kaskı için cok agır gercektende cok sıkıntı yaratır 30 km üzeri bi yolda zorlar. Muhtemelen yanlıs bilgi olabilir . Ortalama 300 grdır hafifledikcede 300 ün altına indikce fiyatlar uzar gider.

Örnek olması acısından bi kac link bunlarda agırlık yazıyor .

(link)

(link)

(link)

fiyatlar rastgele sadece bu sayfalarda agırlık bilgisi oldugundan bunları paylastım . Ancak 50 tl kask için uygun bi fiyat

Bu arada pazar günü tophane mudanya turuna katıldın mı ? güzeldi.

• Beğen
@Uğur Recep AKGÜL hocam ağırlığı ben tahmin ettim üzerinde herhangi bir bilgi yoktu bu gün 80 km yol yaptım bu kaskla kafada varmı yokmu belli değildi şahsen :) şuan da düşüncem inegöl üzerinde yoğunlaşıyor pazar günü tura katılamadım maalesef istanbuldaydım öğleden sonra geldiğimde mudanya ya çıktım dönüş deki bisikletçileri görmüştüm forma dağıtmışlar galiba :)

• Beğen
Forma her sene dagıtıyorlar bu senede kayıt olunca verdiler bedenine göre yannız arka cepler lastikler hafifi gevsek ve derin degildi atlarken telefon düştü hesab edemedim neyseki kırılmadı . Bide cekiliş fişi verdiler kask eldiven ve 5 adet bisiklet verdiler birde bisiklet rehberi diye kitap . Benim numara cıktı 2. sırada fakat kitap cekilişine denk geldi :D bisikletler oscar marka celik ön arka amortsorluydu ama beles olunca tabi olsa ii olurdu annem bisiklet istiyordu akrabalara yakın cevreye gitmek için . Benim bisikleti sürüodu ben tasınınca bisikletsiz kaldı :) Dönüşte otobus ayarlamıslar isteyene ben yine bisikletle döndüm öle yani kısmetse seneye artık.

• Beğen
@ATALAY16 Sanırım bugün ben sizi gördüm. Öğle saat 12.00 civarı arabayatağından geçiyordunuz. Üzerinizde açık gri bir tişört ve siyah bir şort vardı eğer benzetmediysem.

@ATALAY16 Sanırım bugün ben sizi gördüm. Öğle saat 12.00 civarı Arabayatağı'ndan geçiyordunuz. Üzerinizde açık gri bir tişört ve siyah bir şort vardı eğer benzetmediysem.

@akinomatata hocam bisiklet tamircisi var esad usta ona gelmiş 2 adet benimde ihtiyacım vardı kaskım yoktu 50 tl duyunca hemen aldım :)

@ATALAY16 Bursa'da gittiğiniz, önerebileceğiniz, gönül rahatlığıyla bisikleti bırakabileceğimiz tamirciler hangileri?

@akinomatata hocam aydın bisikletin öpücüklerine maruz kaldıktan sonra :) forumda @Barış TURAN abi tavsiyesiyle esat diye bir ustayla tanıştım bisikletinizi bırakın arkanıza bile bakmayın bursa da idda ediyorum bu adamdan daha iyi akort ayarı yapabilen yok

• Beğen
@akinomatata Kent meydanından assagı giderken aydın bisikleti gectikten sonra ısıklardan sola ciftehavuzlar tarafına giriyor yol.Girdikten 100-150 metre sonra sorun orada birine muhakkak gösterir.

@Barış TURAN Bana biraz uzak kalıyor ama yine de teşekkürler yardımınız için. Nilüfer tarafında bildiğiniz tamirci var mı?

Aydın bisiklet servis olarak bence ilgisiz . Hem pahalı hemde istedigin hizmeti alamıyorsun . Bisiklet alıcaksan cesit bol ama ondada fiyatlar cok da makul degil. Esat ustaya gecen sene gittim sanırım bisiklete vites ayarı yaptırdım aynakolun 3. dişliyi taktırarak . Hala o ayarla microshift vitesler gayet iyi. Düzenli temizleyip yaglıyorum zincirleri. Yakın zamanda akort için gitmeyi düşünüyorum. Tek teker 15 tl idi yanlıs hatırlamıyosam yakın zamanda yaptıran var mı? hala aynı mı fiyat?

Bisiklet bakımı bisiklete binen ve bakım icin bırakılan bisiklete kendi bisikletiymiş gibi davranan adama bırakılır,Esat usta gibi.Hafta sonu çatır çatır bisiklet biniyor adam panpalarıyla.

Geri