Bisikletle gitmedimde motorla gittim. İzmir yolundan devam ediosun görükleyi falan epey geciyosun yollar aslında geniş fakat rüzgar alıyor epeyce zorlaya bilir tam km olarak bilmiyorumda yol üzerinde solda tabelası var ordan giriosun köye dogru genelde o yol bayır assagadır yanlarda tarlaların oldugu falan. Sonra bi kac km içerde kentlesme var girşte park alanları ve piknik alanları seni karsılıyor varsa mangal falan yemek yiyebilirsin daha devam ediosun içeri dogru yol daralıyor 2 aracın aynı anda gecmesi zor tas bi yola giriosun tabi bunlar karısık gelsede yolu takip ediosun sadece yol üzerinde tarihi birde kilise var o dedigim dar yolda ben girmedim oraya biraz daha devam edince o ada gibi olan kısımlara geliyosun ortada tarihi aglayan agac var köprüden ileride cay bahceleri falan var ileri dogru kale gibi biyer var orayada gecmedim .
Yukarı dogruda adalara varmadan bi yol gidiyor yol arnavut taslarından üst kısım 500 mt kadar tırmanıosun heralde üst kısım mıcır taslar falan var bazı yerler cim ve ordan kuş bakısı o adaları falan görebiliosun yukardan oraya cadırda kurulur yani görünyü olarak gece iyi olur izin veriolarmı bilmiyorum. Gittigimde epey bisikletli vardı . Ayrıca köy halkı sandallarıylada gölde tur attırıolar .
Cok asırı güzeldir falan cok büyük bi beklentiniz olmasın ama sürekli mudanyaya gidip geldiginizi biliyorum degişik bi rota farklı biyer yolda degil ama köye dogru dönen kısımda ve oralarda güzel reismlerde cekilebilir pişman olcanızı düşünmedigim bi rotadır dedigim gibi yol epey acıklık rüzgar fazla alıyor biraz yorabilir fazla bozuk yol yok km olarakta nekadar aklımda degil . Ayurıca gitmeye karar verirsen resimleri paylasırsan tur sonrası sevinirim .