S Sercan Balcı Daimi Üye Kayıt 8 Aralık 2009 Mesaj 328 Tepki 262 Şehir Şuan BurSa aslen BANDIRMA 12 Şubat 2011 #21 @kizak Çok sağol abi harita için teşekkürler bu gittim yolu görmem çok iyi oldu. Performans devam ediyor hala Görüşmek üzere abi Saygılarımla...
@kizak Çok sağol abi harita için teşekkürler bu gittim yolu görmem çok iyi oldu. Performans devam ediyor hala Görüşmek üzere abi Saygılarımla...
kizak Forum Bağımlısı Kayıt 18 Temmuz 2008 Mesaj 889 Tepki 1.887 Yaş 68 Şehir Balıkesir/Akçay Bisiklet Sedona 12 Şubat 2011 #22 :in: @Sercan Balcı :in: Başrılarının devamını diliyorum.Yolun açık olsun. :in: :in: Tepkiler: Sercan Balcı
O Oğuzcan Gedik Aktif Üye Kayıt 6 Eylül 2011 Mesaj 160 Tepki 53 Şehir BURSA 18 Ekim 2011 #23 bende bayram tatilinde bursadan erdeğe gitmeyi düşünüyorum 1 gün konaklayıp geri dönecez tabii o 1 günü sonuna kadar değerlendiricez erdeğin doğal güzellikleri bisiklet için parkurları kaçmaz
bende bayram tatilinde bursadan erdeğe gitmeyi düşünüyorum 1 gün konaklayıp geri dönecez tabii o 1 günü sonuna kadar değerlendiricez erdeğin doğal güzellikleri bisiklet için parkurları kaçmaz
E e.koprulu Aktif Üye Kayıt 13 Haziran 2011 Mesaj 191 Tepki 330 Şehir malatya 21 Ekim 2011 #24 selamlar serkan turun gayet basarılı olmus keske bısıkletle bandırmada gorev yaptıgım yıllarda tanısmıs olsaydım cok sey kacırmısım fotorafların bana bandırmayı hatırlattı pedalına saglık dostum
selamlar serkan turun gayet basarılı olmus keske bısıkletle bandırmada gorev yaptıgım yıllarda tanısmıs olsaydım cok sey kacırmısım fotorafların bana bandırmayı hatırlattı pedalına saglık dostum